ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
Κοινωνική και Περιβαλλοντική Υπευθυνότητα
Λίγα λόγια για εμένα
Ο Προμηθέας λογίζεται ως ο πρώτος "εθελοντής"... Ο εδώ "οίκος " Προσκόπων, Μηχανικών και "Πολιτών" (με αυτή τη σειρά αυτοαξιολόγησης) σας καλωσορίζει σε ένα θέμα, στο οποίο έχει αφοσιωθεί τα τελευταία χρόνια : Την Κοινωνική και Περιβαλλοντική Υπευθυνότητα όλων των Οργανισμών (όχι μόνο των επιχειρήσεων) στο "ταξίδι" τους προς την Αριστεία γενικώτερα.
Εκπαιδευτικό Υλικό Αυτομόρφωσης
Σύνδεσμοι


Πέγκυ Ζήνα - Δέσποινα Βανδή: Μαζί στα γουναράδικα το χειμώνα;
498 αναγνώστες
Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2013
15:23

Έχουμε πεθάνει από την αγωνία, πείτε μας!

Σχόλια

22/07 15:38  PREMIUM
Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα !
22/07 15:58  Τριαντάφυλλος Κατσαρέλης
Θα έχεις πολλές ευκαιρίες να γελάσεις πατριωτ'. Απεφάσισα να το γυρίσω σε "αντάρτικο γειτονιάς". Τουλάχιστον να μου μειώνεται η πίεση...
22/07 16:20  cornelsen
Xaxaxa... ωραίος βρε Τριαντάφυλλε. Φοβερή η παρέμβαση για τα γουναράδικα. Θα τα καλύψει και ο δαιμόνιος ρεπόρτερ Τσίλι για τον Σταρ!
Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
9 ψήφοι

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
"Σήμερα όλοι οι οργανισμοί : οιασδήποτε φύσης, προσανατολισμού, μεγέθους και ιδιοκτησιακής μορφής. Ανεξαρτήτως αντικειμένου παροχής προϊόντων ή υπηρεσιών, ανεξαρτήτως στόχων και τοποθέτησης στην αγορά, οφείλουν να κερδίσουν και να διατηρήσουν τη σύμφωνη γνώμη ή τουλάχιστον την ανοχή της ευρύτερης κοινωνίας για τη συνέχιση της λειτουργίας τους.
Δραστηριοποιούνται με προσωρινή άδεια λειτουργίας και οφείλουν να αποδεικνύουν συνεχώς - με πειστικό και τεκμηριωμένο τρόπο - ότι παράγουν επίσης θετικά κοινωνικά και περιβαλλοντικά αποτελέσματα."
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις