ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
Κοινωνική και Περιβαλλοντική Υπευθυνότητα
Λίγα λόγια για εμένα
Ο Προμηθέας λογίζεται ως ο πρώτος "εθελοντής"... Ο εδώ "οίκος " Προσκόπων, Μηχανικών και "Πολιτών" (με αυτή τη σειρά αυτοαξιολόγησης) σας καλωσορίζει σε ένα θέμα, στο οποίο έχει αφοσιωθεί τα τελευταία χρόνια : Την Κοινωνική και Περιβαλλοντική Υπευθυνότητα όλων των Οργανισμών (όχι μόνο των επιχειρήσεων) στο "ταξίδι" τους προς την Αριστεία γενικώτερα.
Εκπαιδευτικό Υλικό Αυτομόρφωσης
Σύνδεσμοι


Όσοι "πέσατε από τα σύννεφα"
989 αναγνώστες
Παρασκευή, 11 Μαΐου 2012
20:06

...επειδή η Χρυσή Αυγή πήρε 7%...

Επισκεφτείτε τον "Καφενέ" της μπλογκογειτονιάς μας: http://gerodimos.capitalblogs.gr/showArticle.asp?id=37767&blid=370#commentsstart

57 αναγνώστες, 5 "πεντάστερα".

Αυτό βεβαίως δίνει 8,8%, αλλά είναι η πρόγνωση για τις επόμενες εκλογές...

Ο καφές προσφέρεται δωρεάν, αλλά πρέπει οι θαμώνες να πετάγονται όρθιοι και σε στάση προσοχής, μόλις μπεί ο αρχηγός...

Η έλλειψη μουσικής είναι προσωρινή, από αύριο: Waffen SS - "Εrika"   http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=x8E4KBACCOM&NR=1

Σχόλια

21/05 00:58  Mogadishu
21/05 22:46  TRAID
εεις ξιφυγ...
Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
17 ψήφοι

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
"Σήμερα όλοι οι οργανισμοί : οιασδήποτε φύσης, προσανατολισμού, μεγέθους και ιδιοκτησιακής μορφής. Ανεξαρτήτως αντικειμένου παροχής προϊόντων ή υπηρεσιών, ανεξαρτήτως στόχων και τοποθέτησης στην αγορά, οφείλουν να κερδίσουν και να διατηρήσουν τη σύμφωνη γνώμη ή τουλάχιστον την ανοχή της ευρύτερης κοινωνίας για τη συνέχιση της λειτουργίας τους.
Δραστηριοποιούνται με προσωρινή άδεια λειτουργίας και οφείλουν να αποδεικνύουν συνεχώς - με πειστικό και τεκμηριωμένο τρόπο - ότι παράγουν επίσης θετικά κοινωνικά και περιβαλλοντικά αποτελέσματα."
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις