ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
Κοινωνική και Περιβαλλοντική Υπευθυνότητα
Λίγα λόγια για εμένα
Ο Προμηθέας λογίζεται ως ο πρώτος "εθελοντής"... Ο εδώ "οίκος " Προσκόπων, Μηχανικών και "Πολιτών" (με αυτή τη σειρά αυτοαξιολόγησης) σας καλωσορίζει σε ένα θέμα, στο οποίο έχει αφοσιωθεί τα τελευταία χρόνια : Την Κοινωνική και Περιβαλλοντική Υπευθυνότητα όλων των Οργανισμών (όχι μόνο των επιχειρήσεων) στο "ταξίδι" τους προς την Αριστεία γενικώτερα.
Εκπαιδευτικό Υλικό Αυτομόρφωσης
Σύνδεσμοι


Έκτακτο (μετά και προ) Εκλογικό Κουίζ - Νο 1
765 αναγνώστες
Τρίτη, 8 Μαΐου 2012
20:50

Το παρακάτω κείμενο  εκπορεύεται από πολιτικό σχηματισμό, ο οποίος πήρε (και θα ξαναπάρει) μέρος στις Εκλογές.

Καλείστε να τον αναγνωρίσετε!

Πλούσια δώρα στο νικητή! (όπως συνηθίζεται εις τον οίκον μας)...

  • "Η τρέχουσα θέση του ΣΥΡΙΖΑ στην συγκυρία που διαμορφώνεται, κυρίως όπως αυτή γίνεται αντιληπτή στην κοινωνία από τις εκφωνήσεις του προέδρου του Α. Τσίπρα, είναι ανεπίκαιρη, θολή και κυρίως αθωράκιστη από τις «κακοτοπιές» του άμεσου μέλλοντος."
  • "Ποιο είναι αυτό το περίφημο «μίγμα πολιτικής» και τι διαφορές και οριοθετήσεις έχει από αυτά που υπαινίσσεται αλλά και λέει η Λ. Κατσέλη;"
  • "Να απαντήσουμε ξεκάθαρα χωρίς να αφήνουμε περιθώρια για κακοπροαίρετες ερμηνείες: μέτωπο της αριστεράς και κυβέρνηση της αριστεράς, με επίκεντρο την θέση για «παύση πληρωμών και μονομερή διαγραφή του χρέους σε σύγκρουση με ΟΝΕ και ΕΕ» και με σαφή κατεύθυνση και χαρακτήρα που θα πιέζει ασφυκτικά ... και από κει και πέρα ας ακολουθήσουν όποιοι άλλοι θέλουν."

Το κείμενο προέρχεται από (μία απάντηση είναι ορθή):

Α. ΚΚΕ

Β. Οργάνωση για την Ανασυγκρότηση του ΚΚΕ - ΟΑΚΚΕ

Γ. ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Δ. Μέτωπο ΚΚΕ Μαρξιστικό-Λενινιστικό και ΜΛ - ΚΚΕ

Ε. Τίποτα από τα παραπάνω

 

Σχόλια

08/05 20:57  ΦΤΗΝΙΑΡΗΣ
Vive la gauche ! Εψές ψάχνοντας τη Νομαρχία να παραδώσω το Πρακτικό Νο2 έπεσα ΠΑΝΩ σε νεαρό Έλληνα στο Μεσολλόγι, που είχε μπερδέψει το ... σκόρδο με το ... κρεμμύδι !
Ευτυχώς δεν έχω χάσει τον στοιχειώδη προσ~anna~τολισμό μου και τον διόρθωσα ευγενικά :-)
09/05 09:48  cornelsen
Σίγουρα δεν είναι ΟΑΚΚΕ δεν καταγγέλει τούς ρωσόφιλους :)
Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
14 ψήφοι

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
"Σήμερα όλοι οι οργανισμοί : οιασδήποτε φύσης, προσανατολισμού, μεγέθους και ιδιοκτησιακής μορφής. Ανεξαρτήτως αντικειμένου παροχής προϊόντων ή υπηρεσιών, ανεξαρτήτως στόχων και τοποθέτησης στην αγορά, οφείλουν να κερδίσουν και να διατηρήσουν τη σύμφωνη γνώμη ή τουλάχιστον την ανοχή της ευρύτερης κοινωνίας για τη συνέχιση της λειτουργίας τους.
Δραστηριοποιούνται με προσωρινή άδεια λειτουργίας και οφείλουν να αποδεικνύουν συνεχώς - με πειστικό και τεκμηριωμένο τρόπο - ότι παράγουν επίσης θετικά κοινωνικά και περιβαλλοντικά αποτελέσματα."
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις