ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
Κοινωνική και Περιβαλλοντική Υπευθυνότητα
Λίγα λόγια για εμένα
Ο Προμηθέας λογίζεται ως ο πρώτος "εθελοντής"... Ο εδώ "οίκος " Προσκόπων, Μηχανικών και "Πολιτών" (με αυτή τη σειρά αυτοαξιολόγησης) σας καλωσορίζει σε ένα θέμα, στο οποίο έχει αφοσιωθεί τα τελευταία χρόνια : Την Κοινωνική και Περιβαλλοντική Υπευθυνότητα όλων των Οργανισμών (όχι μόνο των επιχειρήσεων) στο "ταξίδι" τους προς την Αριστεία γενικώτερα.
Εκπαιδευτικό Υλικό Αυτομόρφωσης
Σύνδεσμοι


111. "Kemal" ...από τους RAINING PLEASURE (*)
771 αναγνώστες
Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2008
15:14
    ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ και ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΙ                       – ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΑ ΜΕΡΗ (μέρος 3ο)          
 
Εισαγωγή (3)  
Κατάταξη δραστηριοποίησης των επιχειρήσεων 

Η κατάταξη των εταιρειών του δείγματος στις 12 περιπτώσεις δραστηριοποίησης (βλ. Άρθρο 110) φαίνεται στον παρακάτω Πίνακα :

 
Τυπος δραστηριοποίησης
 
ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ
 
ΑΜΦΙΠΛΕΥΡΗ
 
ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ
 
Σύνολο
ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΗ
ΚΕΝΤΡΟΒΑΡΙΚΗ
 
4
 
50
 
33
 
87
ΧΑΛΑΡΗ
ΚΕΝΤΡΟΒΑΡΙΚΗ
 
2
 
9
 
19
 
30
ΧΑΛΑΡΗ
ΕΚΚΕΝΤΡΗ
 
1
 
4
 
6
 
11
ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΗ
ΕΚΚΕΝΤΡΗ
 
0
 
7
 
4
 
11
 
Σύνολο
 
7
 
70
 
62
 
139

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Από αύριο θα έχουμε πραγματικά παραδείγματα, ώστε να γίνουν κατανοητές οι κατηγορίες… διότι σήμερα έχουμε Ανακοινώσεις – Προσκλήσεις σημαντικών εκδηλώσεων στα πλαίσια του Money Show στο Ζάππειο !

1. Πρόσκληση σε συζήτηση στο Forum «Ευρωπαίος Πολίτης», στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Money Show, στο Ζάππειο Μέγαρο.
  
Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Money Show, που θα πραγματοποιηθεί στις 2-3 Φεβρουαρίου 2008 στο Ζάππειο Μέγαρο και την Αίγλη Ζαππείου, διοργανώνεται από τη  ΜΚΟ “Ευρωπαϊκή Έκφραση”, κεντρική  εκδήλωση  με θέμα:
 
ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ – ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ
 
Σε αυτό το FORUM ζητήθηκε από την Καμπάνια των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων  για το Σύνταγμα, να οργανώσει και να συντονίσει ένα στρογγυλό τραπέζι με ομιλητές, συνέδρους και παρατηρητές με θέμα: 
  
ΜΚΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
 
Πιστεύοντας ότι στο πλαίσιο αυτής της εκδήλωσης, μας δίνεται η ευκαιρία να διατρανώσουμε το αίτημά μας για την συνταγματική αναβάθμιση και κατοχύρωση της Κοινωνίας των Πολιτών μέσα από την συνταγματική αναθεώρηση, σας καλούμε να συμμετέχετε με εκπροσώπους σας.
 
Η μαζική συμμετοχή στην εκδήλωση αυτή ενεργών πολιτών, από το χώρο της Κοινωνίας των Πολιτών, θα αναδείξει για άλλη μία φορά την αταλάντευτη πεποίθησή μας για την αναγνώριση, εκ μέρους της πολιτείας, των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων και του έργου το οποίο  επιτελούν.
 
Η συζήτηση θα  γίνει το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2008 και ώρα  12:00 – 14:00. σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα στην ‘Αίγλη Ζαππείου’.
Θα συμμετέχουν ειδικοί επιστήμονες, πολιτικοί και στελέχη του χώρου των ΜΚΟ ως εισηγητές και σύνεδροι
 
Εισηγητές:
Κανάκης Νικήτας, Κουβέλης Σπύρος, Κουβέλης Φώτης, Μακρυδημήτρης Αντώνης,
Σωτηρέλης Γεώργιος
 
Σύνεδροι
Εκπρόσωπος Βρετανικής, Πρεσβείας Εκπρόσωπος WWF, Καννελλάκης Παναγιώτης (Εκπρόσωπος Greenpeace), Παπασπυρόπουλος Σωτήρης, Συγγρός Άρις , Χρυσόγελος Νίκος

2. Η Διεθνής Διαφάνεια Hellas (Transparency International Hellas) και το
Ελληνικό Ινστιτούτο Διοίκησης Έργων (Greek Project Management Institute - PMI-GREECE)
συν-διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα:
«Η Διαφάνεια στην Διαχείριση Έργων στην Ελλάδα και την Ε.Ε.»

Η εκδήλωση διοργανώνεται στα πλαίσια του Money Show 2008 και θα γίνει την Κυριακή το πρωί,
στις 3 Φεβρ. 2008 (10.00 - 12.00) στην Αίγλη Ζαππείου (
Αίθουσα 14)!

 

3. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Σύνδεσμος Επενδυτών & Διαδικτύου (ΣΕΔ), σας προσκαλεί στο

5ο Πανελλήνιο Χρηματιστηριακό Συνέδριο
,
το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3-2-2008, στα πλαίσια του Money Show, στην Αίγλη Ζαππείου, αίθουσα "ΒΕΡΑΝΤΑ"και ώρα 14.00, με θέμα:
"Ο Μετοχικός Ακτιβισμός και η χρηματιστηριακή συγκυρία"

Τώρα έχετε πλήρες πρόγραμμα δραστηριοτήτων Σάββατο και Κυριακή...

(*)... snowing pleasure θα ήταν πλέον δόκιμο σήμερα...εξαιρετική ερμηνεία μετά από δεκαετίες  ενός εξαιρετικού έργου του...από ελληνικό - πατρινό - συγκρότημα αυτή τη φορά...

http://www.youtube.com/watch?v=dkCM33sBako&feature=related

Σχόλια

29/01 22:13  Τριαντάφυλλος Κατσαρέλης
Συντονισθείτε στο κανάλι, που παίζει τις "Νύφες"... Πρωταγωνιστεί ως κομπάρσος μεν η Νυχτερίδα... με "δικό της πλάνο" δε, το οποίο δεν έχει έρθει ακόμη ...
30/01 13:04  pol
θέμα 57
Σας ευχαριστώ πολύ για το όμορφο μουσικό πρωινό που μου χαρίσατε! Ακουσα όλες τις εκτελέσεις και δεν το κρύβω συγκινήθηκα.Ο Θεοδωράκης με γύρισε 30 περίπου χρόνια πίσω,τότε που αγκαλιασμένοι παλεύαμε <<για τον ήλιο της δικαιοσύνης>>!
Σήμερα με το χώμα ακόμα στα χέρια ,λόγω της πρωινής κηπουρικής ,ένιωσα εντονότερα <<ΤΗ ΜΥΡΤΙΆ ΤΗ ΔΟΞΑΣΤΙΚΉ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΓΙΑΛΙ ΤΟ ΚΡΥΦΟ>>.
Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
3 ψήφοι

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
"Σήμερα όλοι οι οργανισμοί : οιασδήποτε φύσης, προσανατολισμού, μεγέθους και ιδιοκτησιακής μορφής. Ανεξαρτήτως αντικειμένου παροχής προϊόντων ή υπηρεσιών, ανεξαρτήτως στόχων και τοποθέτησης στην αγορά, οφείλουν να κερδίσουν και να διατηρήσουν τη σύμφωνη γνώμη ή τουλάχιστον την ανοχή της ευρύτερης κοινωνίας για τη συνέχιση της λειτουργίας τους.
Δραστηριοποιούνται με προσωρινή άδεια λειτουργίας και οφείλουν να αποδεικνύουν συνεχώς - με πειστικό και τεκμηριωμένο τρόπο - ότι παράγουν επίσης θετικά κοινωνικά και περιβαλλοντικά αποτελέσματα."
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις