ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
Κοινωνική και Περιβαλλοντική Υπευθυνότητα
Λίγα λόγια για εμένα
Ο Προμηθέας λογίζεται ως ο πρώτος "εθελοντής"... Ο εδώ "οίκος " Προσκόπων, Μηχανικών και "Πολιτών" (με αυτή τη σειρά αυτοαξιολόγησης) σας καλωσορίζει σε ένα θέμα, στο οποίο έχει αφοσιωθεί τα τελευταία χρόνια : Την Κοινωνική και Περιβαλλοντική Υπευθυνότητα όλων των Οργανισμών (όχι μόνο των επιχειρήσεων) στο "ταξίδι" τους προς την Αριστεία γενικώτερα.
Εκπαιδευτικό Υλικό Αυτομόρφωσης
Σύνδεσμοι


Δηλώνω ότι τρελαθήκαμε εντελώς
2737 αναγνώστες
Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2011
20:20

... και παρακαλώ να εγκλεισθώ εις το ίδρυμα όπου παρεπιδημεί ο ΠΑΡΑΦΡΩΝ, διότι εις το "Ίδρυμα" (γνωστό και ως ΕΜΠ), όπου νοσηλεύομαι επί δεκαετίες η τρέλα ξεπέρασε κάθε ανεκτό όριο.

Απάντηση μου σε δημόσια διαδικτυακή ερώτηση Σπουδαστή για αύριο Παρασκευή:

"Δε γνωρίζω τίποτα, δεν περιμένω καμμία ανακοίνωση, θα είμαι <εκεί> για τη νόμιμη εξέταση.
Έχω υπερασπιστεί το Γκίνη (σ.σ. ιστορικό κτίριο της Σχολής ΠΜ στο συγκρότημα της Πατησίων) και τη δημοκρατική νομιμότητα, άλλοτε επιτυχώς - άλλοτε ανεπιτυχώς πολλές φορές και απέναντι σε ποικίλους εισβολείς...
Όσο και αν μοιάζει <τώρα> περίεργο <τότε> ΚΑΙ διαβάζαμε ΚΑΙ αγωνιζόμεθα."

" Ενημερώνω εδώ γιατί ήμουν στο τμήμα από την αρχή μέχρι το τέλος και νομίζω πως έχω για πολλά να ενημερώσω. Το τμήμα άρχισε με την πρόταση ενός καθηγητή να μιλάνε μόνο όσοι είναι δηλωμένοι στο προεδρείο (φοιτητές εκλεγμένοι και μέλη ΔΕΠ) για 2 λεπτά έκαστος και όχι ο καθένας για όσο χρόνο θέλει. (σε καμία περίπτωση να μην τοποθετηθούν οι φοιτητές, αυτά είναι αισχρά ψέμματα για να δικαιολογηθούν τα αδικαιολόγητα).
Τον λόγο πήρε πιο μετά ο κύριος Κουτσογιάννης ο οποίος είπε πως αν χαθεί και άλλος χρόνος θα χαθεί εκ των πραγμάτων η εξεταστική για να λάβει απάντηση <<με απειλείς ρε, λέγε με απειλείς...>>...
Λίγο αργότερα και αφού είχαν προηγηθεί κραξίματα τύπου Που είναι ο Χατζημπίρος να τα πεί εδώ αυτά που έλεγε στον ΣΚΑΙ και Που κρύβεται η Μιμίκου; φέρτε την εδώ αν τολμάει να μας πει για το νόμο, τον λόγο έλαβε η κυρία Κατσίρη που δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει την φράση της οτι επι της αρχής συμφωνεί με τον νόμο, την στόλισαν κανονικά με απρεπής εκφράσεις και στην διαπασών. Ο κύριος Λυμπέρης εξερράγη και φώναζε <<πως μιλάτε έτσι σε καθηγητές; Είσαστε εσείς στο Πολυτεχνείο το 73;>>, για να λάβει και αυτός παρόμοια απαξιωτική συμπεριφορά. Βλέποντας ο πρόεδρος αυτή την κατάσταση έληξε την συνέλευση για να αποφευχθούν τα χειρότερα. Όταν οι καθηγητές προσπάθησαν να φύγουν τα ΕΑΑΚ έκλεισαν τι πόρτες φωνάζοντας ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΘΑ ΚΑΤΣΕΤΕ ΕΔΩ, ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ . Ακολούθησαν αγρια σπρωξίματα και προπηλακισμοί μέχρι που έσπασε ο μεντεσές της πόρτας και οι καθηγητές δραπέτευσαν της αιχμαλωσίας. Ετσι τα ΕΑΑΚ-ΕΓΚΕΛΑΔΟΣ έσπασαν την συνέλευση στην οποία είχε πολλές πιθανότητες να περάσει η πρόταση της ΔΑΠ για έναρξη της εξεταστικής από Δευτέρα, αφού πολλοί καθηγητές αλλά και οι εκπρόσωποι μας θα την στήριζαν. Συγχαρητήρια σε αυτούς και τις οικογενειές τους για την ανατροφή που τους έδωσαν. Αυτά είναι σε γενικές γραμμές τα σημερινά καραγκιοζιλίκια."

Παρακολουθείστε όλες τις εξελίξεις εδώ:

http://www.mqn.gr/phpBB/viewtopic.php?f=5&t=2677&start=320 

 http://www.mqn.gr/phpBB/viewtopic.php?f=15&p=55921#p55921

 

<Μετά το μάζεμα υπογραφών που ξεκίνησε μετά την Γ.Σ. της Τρίτης έχει συμπληρωθεί η απαρτία (μαζεύτηκαν 260 υπογραφές) για τη διεξαγωγή νέας Γενικής Συνέλευσης την Παρασκευή.
Στην Γ.Σ. της Τρίτης καθώς και τις ώρες που ακολούθησαν παρατηρήθηκε ένα διπλό έλλειμμα δημοκρατίας στο σύλλογο:

  • Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ παρά το γεγονός ότι είναι αντίθετη στην κατάληψη, η ίδια μέσω της τοποθέτησής της δημιούργησε ακριβώς αυτό το τεχνητό δίπολο (κατάληψη/ανοιχτή σχολή) αποπροσανατολίζοντας την κουβέντα από το κεντρικό πολιτικό επίδικο (νομοσχέδιο Διαμαντοπούλου) & τα δίκαια αιτήματα των φοιτητών. Παράλληλα απαξίωσε τη διαδικασία ακολουθώντας την γνωστή τακτική των ''τρένων'', αυτή τη φορά μεγενθυμένη στον υπερθετικό βαθμό.
  • Στη συνέχεια και παρά την υπερψήφιση του πλαισίου που ρητά μίλαγε για έναρξη της εξεταστικής από Δευτέρα, βγήκε ανακοίνωση από τον πρόεδρο που την τοποθετεί την Παρασκευή. Η μεθόδευση αυτή ήταν γνωστή από τα μέλη της ΔΑΠ και κυκλοφορούσε στους διαδρόμους μετά το τέλος της Γ.Σ., κάτι που δείχνει το ''ποιόν'' και την ηθική της συγκεκριμένης παράταξης (φυσικά η πληροφορία αποκρύφθηκε τεχνιέντως κατά τη διάρκεια της συνέλευσης).

Επιπλέον, πρέπει να τονιστεί ότι οι συνθήκες όχι μόνο είναι ώριμες αλλά και κρίσιμες για τη συνέχιση του διαλόγου και των αγώνων στο σύλλογό μας. Ήδη έχει σταλεί τελεσίγραφο από το υπουργείο για τον ορισμό των μελών της εφορευτικής επιτροπής του συμβουλίου διοίκησης & τα αντίστοιχα μέλη ΔΕΠ (τέως πρυτάνεις και αντιπρυτάνεις) έχουν αρνηθεί καθώς είναι αντίθετοι στην εφαρμογή του νόμου (http://www.ntua.gr/announcements/rector ... 110916.pdf).
Παίρνουμε το μέλλον μας στα δικά μας χέρια, απαντάμε στα φερέφωνα του ΣΚΑΙ, της Καθημερινής και των λοιπών λασπολόγων!
Όλοι/Όλες στις 12:30 στο αμφ.18 στο κτίριο Γκίνη για να διασφαλίσουμε τη μη διεξαγωγή της εξεταστικής και να συμμετάσχουμε στη Γενική Συνέλευση του φοιτητικού μας συλλόγου δίνοντας αποφασιστική απάντηση και ένα ηχηρό ''όχι'' στο νόμο και την πολιτική της κυβέρνησης! >

Σχόλια

21/09 20:27  Τριαντάφυλλος Κατσαρέλης
Διάλογος:
(Προμηθέας): Σγα- σγα να καταλάβω τι γίνεται.
1. Η εξέταση της Φυσικής θα διεξαχθεί κανονικά.
2α. Η εξέταση της Εφαρμοσμένης Υδραυλικής - η οποία αρχίζει στις 12:00 - θα διακοπεί - μετ' εξωπετάγματος ίνα κ.λπ.
2β. Η εξέταση της Εφαρμοσμένης Υδραυλικής - η οποία αρχίζει στις 12:00 - δεν θα επιτραπεί να αρχίσει με προληπτικά μέτρα ίνα κ.λπ
(Σπουδαστής):
Δεν θα γίνει καμία εξέταση.
Την ημέρα διεξαγωγής Γ.Σ. δεν γίνονται εξετάσεις.Δε θα ''προπηλακιστεί'' κανείς, αλλά όλοι πρέπει να έρθουν στη συνέλευση.
Και γενικά το μέλλον μας, το ενιαίο και αδιάσπαστο πτυχίο μας, τα εργασιακά μας δικαιώματα, το δικαίωμα στη γνώση μπαίνουν μπροστά από οποιαδήποτε εξεταστική.
21/09 20:46  PARAFRON
τριανταφυλλε μήπως πρέπει και εσύ να αποκτήσεις διπλη προσωπικότητα όπως και εγώ,
Λίγη σχιζοφρένεια δεν βλάπτει.
Γ
21/09 20:52  Τριαντάφυλλος Κατσαρέλης
Ήδη έχω συμπτώματα:
Σεβασμό στο άσυλο ή σεβασμό στο "άσυλο";
21/09 21:00  bill carson
--μεγενθυμένη-- !

Από το γνωστό: μέγε-Ν-θος

Μπιτ βλάκες, ούτε τα απλά ελληνικά δεν έμαθαν να μιλάνε, πώς στο διάολο μπήκανε στο πανεπιστήμιο;;;;
21/09 22:12  PREMIUM
Πατριώτ ... Στο δαχτυλίδι στο δεξί μου χέρι έχω ένα δαχτυλίδι με σκόνη της ... λησμονιάς !
Όταν έρθει η ώρα θα την πιω ! Σαν τον ... Εζέλ !
22/09 14:32  Τριαντάφυλλος Κατσαρέλης
Ανταπόκριση Σπουδαστή μου:
"... σήμερα το πρωί βρέθηκα στη σχολή για κάποιες δουλειές που είχα και έμεινα άφωνος με τα γεγονότα που συνέβησαν στη συνέλευση των καθηγητών (σ.σ Πρόκειται για τη Γ.Σ. της Σχολής - όργανο Διοίκησής της, όχι για συνέλευση συνδικαλιστικού οργάνου των Διδασκόντων). Η συνέλευση τέλειωσε βίαια και ξαφνικά έβλεπα καθηγητές να τρέχουν έντρομοι να βγουν έξω από την αίθουσα, ενώ από πίσω τους καταδίωκαν μέλη των ΕΑΑΚ και τους έβριζαν κανονικά (μάλιστα άκουσα ξεκάθαρα ένα "Μ@λ@κ@ Γκ...α, το οποίο ξέρω ποιος το είπε). Επίσης άκουσα ότι τα ΕΑΑΚ δεν άφηναν τους καθηγητές να βγουν από την αίθουσα και ήταν ο χειρότερος τραμπουκισμός των τελευταίων χρόνων. Ό,τι και να ειπώθηκε μέσα στην αίθουσα, αυτή η συμπεριφορά είναι ανάρμοστη και καταδικαστέα! Αυτό το άσυλο ονειρεύονται τα ΕΑΑΚ; Νομίζω επιπλέον ότι κάποιοι οφείλουν επιτέλους να λάβουν αποστάσεις από τη συγκεκριμένη παράταξη..."
22/09 14:39  PREMIUM
Πατριώτ ... Τους ξέρω και τους Νεο~προοπτικάριους της Ιατρικής Αθήνας από "πρώτο" χέρι !
Κατέβασαν πρόταση κλειστή Σχολή αλλά να γίνει η ... εξεταστική !
Κατά τ΄ άλλα εφαρμόζω την τακτική σου με το αητόπουλο έστω και λίγο αργά !
Τον έστειλα σε Κλινική με περιστατικά κοιλιακής χώρας και ... ορθού για να ... ψήνεται !
22/09 14:46  Τριαντάφυλλος Κατσαρέλης
Ανακοίνωση ΔΑΠ-ΝΔΦΚ για τα σημερινά γεγονότα και την εξεταστική (σ.σ. βλ. ως άνω).
"Σήμερα 22/09/2011 πραγματοποιήθηκε ΓΣ τμήματος με θέμα τη διαμόρφωση του ακαδημαϊκού ημερολογίου και την έναρξη της εξεταστικής. Στην σημερινή συνέλευση τοποθετηθήκαμε και διεκδικήσαμε εντός πρακτικών μέσω των εκπροσώπων μας, να εφαρμοστεί η απόφαση της πιο μαζικής φοιτητικής συνέλευσης των τελευταίων ετών.

Δυστυχώς λίγη ώρα μετά την έναρξη της συνέλευσης μέλη του σχήματος των ΕΑΑΚ προκάλεσαν τεχνητή ένταση, επιτέθηκαν φραστικά προς καθηγητές και δημιούργησαν κλίμα διάλυσης της συνέλευσης στην οποία θα διεκδικούσαμε την παραπάνω απόφαση του συλλόγου. Επιπλέον προέβησαν σε βιαιοπραγίες και προπηλάκισαν τους καθηγητές της σχολής ενώ τους απαγόρευσαν την έξοδο. Μετά από σύντομη συμπλοκή οι καθηγητές αποχώρησαν.

Μετά τα τελευταία ντροπιαστικά για τη σχολή γεγονότα γίνεται ακόμη πιο προφανές ποιοι δρουν με βάση ιδιοτελή συμφέροντα και <<σπάνε>> τη συνέλευση. Απειλές προς καθηγητές, φοιτητές και προεδρείο του τύπου <<μην τολμήσετε να έρθετε στη σχολή>> δεν κάνουν τίποτα άλλο παρά να ενισχύουν τη βούληση μας να υπερασπιστούμε τον σύλλογο και τις αποφάσεις του. Καλούμε τους φοιτητές, τους καθηγητές και την ακαδημαϊκή κοινότητα να στείλουν στο περιθώριο αυτούς που απαξιώνουν το πανεπιστήμιο και εμάς τους ίδιους ως ανθρώπους. Πρέπει να μας βρουν μπροστά τουςΑύριο 23/9 τα ΕΑΑΚ μαζί με τον Εγκέλαδο αποφάσισαν με τη σημερινή τους στάση και μην αφήνοντας τη διαδικασία να εξελιχθεί και τα μέλη της ΓΣ να τοποθετηθούν και να ψηφίσουν, την οριστική έναρξη της επαναληπτικής εξεταστικής.

Καλούμε αύριο το πρωί στο Γκίνη, όλα τα μέλη της Σχολής, Διοίκηση, φοιτητές, μέλη ΔΕΠ, επιστημονικό και διοικητικό προσωπικό, όχι μόνο να προασπίσουμε την εξεταστική αλλά κυρίως να προασπίσουμε όσο κύρος και αξιοπιστία έχει απομείνει στη Σχολής μας.."
http://dap.ntua.gr/cv/phpBB/viewtopic.php?f=13&p=116698#p116698
22/09 14:48  PREMIUM
Τα ίδια εφαρμόζουν πειραματικά στην κοινωνία μας εν γένει με τα νέα μέτρα !
Απομένει να δείξουμε ... ΧΑΑ~ρακτήρα ! Δυσκολάκι !
22/09 14:48  Τριαντάφυλλος Κατσαρέλης
Ο οξυδερκής αναγνώστης /ρια αντιλαμβάνεται τι θα επακολουθήσει αύριο...
(Δυστυχώς εξετάζεται και μάθημα του γράφοντος στις 12:00)...
22/09 15:01  Μαικήνας
Κουράγιο σύντροφε
22/09 15:53  Τριαντάφυλλος Κατσαρέλης
Ενημέρωση από άλλο Σπουδαστή (υπέρμαχο των "καταλήψεων").
Έχω παραλείψει επουσιώδη τμήματα.
"Δεν υπήρξε κανένας προπηλακισμός καθηγητή. Μόνο λεκτική αντιπαράθεση σε έντονο ύφος, η οποία μάλιστα δεν ξεκίνησε από μεριάς φοιτητών. Στο ξεκίνημα της σημερινής διαδικασίας ο Γκόλιας (σ.σ Πρόεδρος της Σχολής) είπε ξεκάθαρα ''Σήμερα προτείνω να τοποθετηθούν μόνο τα μέλη ΔΕΠ και όχι οι φοιτητές'' (παρ'ότι νόμιμα ορισμένοι) δυναμιτίζοντας το κλίμα από την αρχή.
Προς το τέλος της διαδικασίας ο κ. Λυμπέρης σηκώθηκε με φανερή πρόθεση να επιτεθεί στους εκπροσώπους της ΕΑΑΚ και τον συγκράτησε ο κ. Καρλαύτης για να αποτρέψει τα χειρότερα.
Η διαδικασία διαλύθηκε με απόφαση του Γκόλια και με πρόσχημα τις ανταλλαγές χαρακτηρισμών ανάμεσα σε καθηγητές-φοιτητές μιας και η διαδικασία πρωτογενώς μπαχαλεύτηκε από τους καθηγητές."
22/09 16:39  Τριαντάφυλλος Κατσαρέλης
Επειδή οι εξελίξεις τρέχουν παραθέτω τον σχετικό σύνδεσμο "διαλόγου":
http://www.mqn.gr/phpBB/viewtopic.php?f=5&t=2677&start=320
22/09 17:07  Τριαντάφυλλος Κατσαρέλης
Νεώτερο ρεπορτάζ από Σπουδαστή, αναρτάται εις το κυρίως κείμενο. Αναμένω και το σχόλιο του φιλτάτου συναδέλφου ΗΡΑΚΛΗ!..
22/09 19:49  Τριαντάφυλλος Κατσαρέλης
Νέα τροποποίηση της αρχικής ανάρτησης
23/09 17:07  Τριαντάφυλλος Κατσαρέλης
22:00 Σας αποχαιρετώ... καλή επιτυχία (μας) αύριο.
Αύριο, όπου εκτός από το γνωστό "Οι Διδάσκοντες κρίνονται, εσείς απλώς εξετάζεστε" ...
... υπάρχει επιπλέον και το ντέρμπυ: <Δημοκρατική νομιμότητα vs προλεταριακή τρομοδημοκρατία>.
... Εγώ θα είμαι <εκεί>, παρότι κατά 80% διαφωνών με το νέο Νόμο...
...Διότι για να έχεις δικαίωμα και μούτρα να υπερασπίζεσαι τα Δημοκρατικά δικαιώματά σου, πρέπει πρώτα να σέβεσαι τη Δημοκρατία...
... Από την επισκεψιμότητα του μίτου (σ.σ επίλυσης αποριών για το μάθημα, όπου πάντοτε γίνεται χαμός" την παραμονή της εξέτασης) θα παίξω το ντέρμπυ 2 ξερό...
Αυτή ήταν η τελευταία ανάρτηση στο ΕΜΠ χτες βράδυ.
- Το "στοίχημα" το κέρδισα: Η εξέταση δεν έγινε.
- Ξύλο δεν έφαγα, κάτι είναι και αυτό (ακόμη)...
24/09 07:53  ΦΤΗΝΙΑΡΗΣ
Καλημέρα πατριώτ ... Πήγε εψές το μεγάλο αητόπουλο "εδώ" για συν~αισθηματικούς λόγους αλλά ... anna~βλήθηκε ! http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1335746
Κάτι ... αλλάζει ή ...
24/09 07:55  ΦΤΗΝΙΑΡΗΣ
Πήρε και το αμάξ΄ με το αυτοκόλλητο στο πίσω μέρος : Harvard Crimson Yard ! Ε υ τ υ χ ώ ς ! Ευτυχώς !
24/09 13:24  Μαικήνας
Τι είναι τούτο ρε συ Τριαντάφυλλε :Κλείδωσαν το κτίριο του ΕΜΠ, στην οδό Πατησίων, και έφυγαν ακυρώνοντας όλο το πρόγραμμα μέχρι την επόμενη συνέλευση
(απο την Καθημερινή)
28/09 19:19  Τριαντάφυλλος Κατσαρέλης
Εκ των υστέρων ο γράφων διαβάζει "ανάμεσα στις γραμμές" της ανάρτησης το εγκεφαλικό.
Ε, ήρθε το Σάββατο το πρωί!...
Μάλλον φτηνά τη γλύτωσα, χωρίς κουσούρια και είμαι σε διαδικασία λεπτομερών εξετάσεων.
29/09 00:46  quant
Περαστικά Τριαντάφυλλε, αν και δεν σε "φοβάμαι"! Απλώς, σου ανέβασαν το αίμα στο κεφάλι, τι πιο λογικό :)
20/10 15:18  geokalp
περαστικό να ήταν
09/01 02:51  nhad
Φυσικά οι αντιδράσεις στον τραμπουκισμό των εκάστοτε συμμοριών μονίμως περιορίζονται σε γενικόλογες καταγγελίες, συναντήσεις, συνελεύσεις αντιπάλων παρατάξεων, καμιά φορά και σχολών. Ποτέ δεν κατονομάζονται άτομα, και ποτέ δεν τιμωρούνται. Και όμως, η αντίσταση είναι δυνατή. Όταν οι τραμπούκοι καταλάβουν ότι απέναντί τους έχουν κάποιον που δε φοβάται και είναι αποφασισμένος να καταγγείλει ονομαστικά, κάνουν πίσω. Μου συνέβη προσωπικά πάνω από 3 φορές να τα βάλω με εσμό τραμπούκων πριν πολλά χρόνια. Ενώ μέρες πριν ο περίφημος Καλαμπόκας έριχνε σφαλιάρες στη Στουρνάρη σε έναν ηλικιωμένο καθηγητή κραυγάζοντας "θαυμάστε κόσμε τον καθηγητή" και αυτός έτρεχε να γλυτώσει, ο ίδιος Καλαμπόκας συνοδευόμενος από καμιά εισοσαριά δεν τόλμησε να σηκώσει χέρι επάνω μου. Αυτό συνέβη κατά τη διάρκεια μαθήματος όπου πιεζόμενος να πάρω θέση (ούτως ή άλλως το μάθημα είχε διαλυθεί) είπα πράγματα ανήκουστα. Ότι πχ οι φοιτητές που διαλύουν το μάθημα θα έπρεπε να τιμωρούνται. Ήμουν τότε Λέκτορας στο ΕΜΠ. Έχω φύγει από εκεί εδώ και 23 χρόνια, αλλά τίποτε δεν άλλαξε.

Προσωπικά είμαι υπέρ του νόμου, έστω και αν αναγνωρίζω ότι έχει ατέλειες. Αλλά μπροστά στο αίσχος που αποτελούσε ο παλιός νόμος, είναι δύσκολο ο νέος νόμος να μην είναι καλύτερος.
Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
6 ψήφοι

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
"Σήμερα όλοι οι οργανισμοί : οιασδήποτε φύσης, προσανατολισμού, μεγέθους και ιδιοκτησιακής μορφής. Ανεξαρτήτως αντικειμένου παροχής προϊόντων ή υπηρεσιών, ανεξαρτήτως στόχων και τοποθέτησης στην αγορά, οφείλουν να κερδίσουν και να διατηρήσουν τη σύμφωνη γνώμη ή τουλάχιστον την ανοχή της ευρύτερης κοινωνίας για τη συνέχιση της λειτουργίας τους.
Δραστηριοποιούνται με προσωρινή άδεια λειτουργίας και οφείλουν να αποδεικνύουν συνεχώς - με πειστικό και τεκμηριωμένο τρόπο - ότι παράγουν επίσης θετικά κοινωνικά και περιβαλλοντικά αποτελέσματα."
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις