ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
Κοινωνική και Περιβαλλοντική Υπευθυνότητα
Λίγα λόγια για εμένα
Ο Προμηθέας λογίζεται ως ο πρώτος "εθελοντής"... Ο εδώ "οίκος " Προσκόπων, Μηχανικών και "Πολιτών" (με αυτή τη σειρά αυτοαξιολόγησης) σας καλωσορίζει σε ένα θέμα, στο οποίο έχει αφοσιωθεί τα τελευταία χρόνια : Την Κοινωνική και Περιβαλλοντική Υπευθυνότητα όλων των Οργανισμών (όχι μόνο των επιχειρήσεων) στο "ταξίδι" τους προς την Αριστεία γενικώτερα.
Εκπαιδευτικό Υλικό Αυτομόρφωσης
Σύνδεσμοι


L'armata Brancaleone - "Οι γενναίοι του Μπρανκαλεόνε"
732 αναγνώστες
Τετάρτη, 18 Μαΐου 2011
16:55

Σφίγγει ο κλοιός για "εθνική συνεννόηση"

<Αν υπάρχει μία διαπίστωση στην οποία συμφωνούν στελέχη και από τα δύο μεγάλα κόμματα, είναι ότι η «συναίνεση» ζητείται τόσο πιεστικά για δύο λόγους. Είτε ως άλλοθι, από πλευράς κυβέρνησης, για τη δική της αδυναμία ή ατολμία να εφαρμόσει «τα δύσκολα του Μνημονίου», είτε ως αναγκαία συνθήκη, από πλευράς δανειστών, για να υλοποιηθούν αποφάσεις που «δεν αντέχει να σηκώσει» μόνη της μία μονοκομματική κυβέρνηση. Είτε και για τα δύο μαζί.>

Περισσότερα εδώ: http://www.capital.gr/News.asp?id=1197436

Πάγκαλος: "Μάζεψε τα χέρια σου" στα περί συναίνεσης του Ο. Ρεν

<Την εκτίμηση ότι είναι λανθασμένη η αναφορά του Ευρωπαίου Επιτρόπου Όλι Ρεν στην ανάγκη πολιτικής συναίνεσης στην Ελλάδα εξέφρασε με δηλώσεις του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Πρώτη Γραμμή», ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος.

Είναι λάθος ο Όλι Ρεν να λέει πως όταν υπάρχει συναίνεση λειτουργεί καλύτερα η δημοκρατία, υποστήριξε ο Θ. Πάγκαλος σημειώνοντας ότι, με τον τρόπο που παρουσιάζονται οι δηλώσεις του Όλι Ρεν από τα μέσα ενημέρωσης, ο Επίτροπος προσθέτει πολιτικούς όρους στην διαχειριστική θέση ανάμεσα στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το ελληνικό κράτος, κάτι που δεν είναι ορθό και δυσχεραίνει τα πράγματα.>

Περισσότερα εδώ: http://www.capital.gr/News.asp?id=1197442

http://www.youtube.com/watch?v=Y2WmxAjp7wE&feature=related

Μπράνκα - Μπράνκα - Μπράνκα! Λεό - Λεό - Λεό! Φσσστ μπουμ!...

 

 

 

Σχόλια

18/05 17:25  ΦΤΗΝΙΑΡΗΣ
Πατριώτ ... <Αυτός> θα μας βγει ... gay και θα την "πέσει" σε Έλληνα ... σερβιτόρο !
Θυμήσου το !
~~~~~~~@~~~~~~~~
18/05 17:55  Μαικήνας
Ενα 5* απο εμένα για το διδακτικο του πράγματος.
Θα μπορούσε να ήταν και το Ελ Σιντ (της ιδίας περιόδου και περιοχής) υπονοόντας το γεμάτο περίστροφο πανω στο τραπέζι που τελικά ήταν άδειο.Και οι μεν Μαυριτανοι το έχαψαν, οι τροϊκανοι όμως όχι.
18/05 18:19  Τριαντάφυλλος Κατσαρέλης
1. Το αυθεντικό έπος του Ελ Σιντ (έχω πρωταγωνιστήσει σε σχολική παράσταση εις το γνωστό Λύκειο πλησίον των Βερσαλλιών...) έχει ηρωϊκό - ιδεαλιστικό -αριστοκρατικό περιεχόμενο.
Το "έπος" του ξυπόλητου - δήθεν ευγενούς Μπρανκαλεόνε είναι η επανάληψη εκείνου του έπους ως φάρσας - ξεφτίλας.
2. Άσχετο, δε γνωρίζω εάν η υπόθεση Οφηλίας κατά Δομινίκου θα οδηγηθεί εις εξωδικαστικό συμβιβασμό.
Η προσφυγή όμως της "αιμοβόρου Νυχτερίδας" - Μυρσίνης εις τα όργανα "Υπεράσπισης του Πολίτη" της Ε.Ε. κατά του ΕΤΑΕ-ΤΣΜΕΔΕ για <παράνομη απαίτηση καταβολής εισφορών εις την Ελλάδα, ενώ καταβάλει εις τη Γαλλία> φαίνεται να οδηγεί...
18/05 23:26  bartok
Όποιος θέλει να ακούσει το γνωστό τραγούδι-θέμα της ταινίας (στο οποίο αναφέρεται από πάνω ο Προμηθέας), μπορεί να πάει στο παρακάτω link:
http://www.youtube.com/watch?v=mNTprMHkR6E&feature=related
18/05 23:28  bartok
Υ.Γ. Που εγώ τουλάχιστον θυμάμαι από τότε και το "φσστ - μπουμ", μου το επανέφερε αυτούσιο στη μνήμη μου!
20/05 13:29  geokalp
να πάει η Μυρσίνη!
Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
5 ψήφοι

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
"Σήμερα όλοι οι οργανισμοί : οιασδήποτε φύσης, προσανατολισμού, μεγέθους και ιδιοκτησιακής μορφής. Ανεξαρτήτως αντικειμένου παροχής προϊόντων ή υπηρεσιών, ανεξαρτήτως στόχων και τοποθέτησης στην αγορά, οφείλουν να κερδίσουν και να διατηρήσουν τη σύμφωνη γνώμη ή τουλάχιστον την ανοχή της ευρύτερης κοινωνίας για τη συνέχιση της λειτουργίας τους.
Δραστηριοποιούνται με προσωρινή άδεια λειτουργίας και οφείλουν να αποδεικνύουν συνεχώς - με πειστικό και τεκμηριωμένο τρόπο - ότι παράγουν επίσης θετικά κοινωνικά και περιβαλλοντικά αποτελέσματα."
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις