ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
Κοινωνική και Περιβαλλοντική Υπευθυνότητα
Λίγα λόγια για εμένα
Ο Προμηθέας λογίζεται ως ο πρώτος "εθελοντής"... Ο εδώ "οίκος " Προσκόπων, Μηχανικών και "Πολιτών" (με αυτή τη σειρά αυτοαξιολόγησης) σας καλωσορίζει σε ένα θέμα, στο οποίο έχει αφοσιωθεί τα τελευταία χρόνια : Την Κοινωνική και Περιβαλλοντική Υπευθυνότητα όλων των Οργανισμών (όχι μόνο των επιχειρήσεων) στο "ταξίδι" τους προς την Αριστεία γενικώτερα.
Εκπαιδευτικό Υλικό Αυτομόρφωσης
Σύνδεσμοι


A las barricadas
638 αναγνώστες
Παρασκευή, 6 Μαΐου 2011
19:43

Η Σύγκλητος του ΕΜΠ... προσκαλεί τα μέλη της Πολυτεχνειακής Κοινότητας σε Ανοιχτή Συνέντευξη Τύπου...

Κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου αναστέλλονται οι Ακαδημαϊκές Λειτουργίες στο Ίδρυμα προκειμένου να ...

Το πλήρες κείμενο εδώ: http://www.ntua.gr/announcements/rector/uploads/2011-05-06_128607_APOFASH_SYGKLHTOU_6-5-11.pdf

Τα σχόλια δικά σας,

η ελευθερία "Ακαδημαϊκής" έκφρασης - αντίρρησης του γράφοντος έχει και τα όριά της... http://www.youtube.com/watch?v=_9jCosP1XzE&feature=related

 

Σχόλια

06/05 20:33  Μαικήνας
Προφανώς εννοεί ότι δεν θα γίνουν μαθήματα αλλά το είπε πιο βαρύγδουπα. Αναρωτιέμαι αν στο κενο αυτό εξουσίας γίνει κατάληψη θα ευθύνεται κανείς ή όχι.
Οπως βλέπεις βάζω αντιδραστικά ερωτήματα.

τα περι ελευθερίας της ακαδημαϊκής εκφρασης δεντα κατάλαβα. Η μουσική πάντως ωραία και μας ανέβασε το φρόνημα που είχε κατέλθει μετά τις απανωτές δηλώσεις των πολιτικών ένθεν κακείθεν.
Το ερώτημα είναι ποιός έσπειρε τους ανέμους και τις θύελλες του τραγουδιού.
(Για τους μη ειδικούς είναι η Βαρσοβιάνα το εμβατήριο του ερυθρού στρατού) Βέβαια εδώ διακρίνω μια αναρχοσυνδικαλιστική χρειά Τριαντάφυλλε.

Τέλος ππάντων το 5* απο μένα μια και είσαι καλο παιδί αστικής οικογενείας αλλά πλανηθείς και εσύ όπως και εγώ.
06/05 20:44  Τριαντάφυλλος Κατσαρέλης
1. Είμαι (ανπληρωματικό) μέλος της Συγκλήτου
2. Τι θα λεγες την ώρα της Συνέντευξης αντί για "λουκέτο" ζωντανή μετάδοση από <δικό μας συνεργείο> με το ΕΜΠ να λειτουργεί , μαθήματα - εργαστήρια -κ.λπ. αναδεικνύοντας τα προβλήματα;
3. Υπάρχει ο δρόμος του "Φωτόπουλου", υπάρχει και το επιστημονικό μάρκετινγκ προβολής των θέσεων...
4. Το εμβατήριο είναι μεταγραφή του Σοβιετικού από τον Ισπανικό Αναρχοσυνδικαλιστικό φορέα.
06/05 21:16  Μαικήνας
το 2 εισάγει καινά δαιμόνια σε κενά μυαλά.
Συμφωνώ με το αυτοεπιβεβαιωτικό δεύτερο σκέλος του 3.

Το 4 το βρήκα.
Περίμενε να αναρτήσω μια ιστορία απο τις ένδοξες εποχές του πρώιμου φκ όπου θα δείς πώς σκεφτοντουσαν πολλοί που σήμερα είναι καθηγητές. Μάλιστα θα το κανω για χάρι σου αύριο. Ο τίτλος θα είναι "Για χάρη του Προμηθέα - τα σαθρά θεμέλια του Δημοκρατικού πανεπιστημίου" Αν διαφωνείς με την χρήση του ονοματός σου πές το
12/05 16:53  Τριαντάφυλλος Κατσαρέλης
Η Πρυτανεία αναβάλλει τη σημερινή προγραμματισμένη Συνέντευξη Τύπου... νέα ημερομηνία η Δευτέρα 16 Μαίου...
http://www.ntua.gr/announcements/rector/uploads/2011-05-12_821732_akyrosh_synenteykshs_typou.pdf..

Σχόλια Σπουδαστών μου:
- "Ναι αλλά η αναστολή των διαδικασιών έγινε (ελπίζω) - εκτός και αν, ως κλασική Ζιμπάμπουε που είμαστε, τελικά το αναστείλαμε αυθημερόν και κάναμε κανονικά μάθημα."
- "Να φανταστώ ότι η Πρυτανεία δεν θα τολμήσει να αναστείλει τις εκπαιδευτικές διαδικασίες και τη Δευτέρα 23/5; Έχει να πέσει κράξιμο..."
- "Καλά οι τύποι είναι το λιγότερο για γέλια. Περίμενα (σοβαρά) εναγωνίως να δώ τι θα πεί για τα φλέγοντα θέματα του ΕΜΠ και αυτός το αναβάλλει λόγω ΕΣΗΕΑ? Είμαστε σοβαροί? Ήθελε να πάρει ακροαματικότητα αλα Dancing with the Stars για να ανακοινώσει αυτά που θέλει? Συγνώμη για την πλάκα αλλά είναι γελοίο. Έπρεπε να γίνει σήμερα αφού έτσι προγραμματίστηκε. Τελοσπάντων την Δευτέρα όμως δεν έχει αναστολή εκπαιδευτικών διαδικασιών ε?"
- "Δεν παμε καθολου καλα... Και μετα λεμε οτι μας φταιει το ΔΝΤ! Εγινε λοιπον, αχταρμας ενα προγραμμα (σ.σ. μεταξύ άλλων ανεβλήθησαν δύο προγραμματισμένα <Πρόχειρα Διαγωνίσματα στη Σχολή ΠΜ> για μια συνεντευξη-φαντασμα! Ευγε...!"
- "Σε λίγο θα αναγκαστούμε να βάζουμε το mail των ανακοινώσεων για το ΕΜΠ στο spam, γιατί δεν πάει άλλο..."
- "Πάντως είναι κρίμα ένα χρεοκοπημένο κράτος να ακολουθεί ακριβώς τις ίδιες τακτικές με αυτές που το έφεραν στη χρεοκοπία."
Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
2 ψήφοι

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
"Σήμερα όλοι οι οργανισμοί : οιασδήποτε φύσης, προσανατολισμού, μεγέθους και ιδιοκτησιακής μορφής. Ανεξαρτήτως αντικειμένου παροχής προϊόντων ή υπηρεσιών, ανεξαρτήτως στόχων και τοποθέτησης στην αγορά, οφείλουν να κερδίσουν και να διατηρήσουν τη σύμφωνη γνώμη ή τουλάχιστον την ανοχή της ευρύτερης κοινωνίας για τη συνέχιση της λειτουργίας τους.
Δραστηριοποιούνται με προσωρινή άδεια λειτουργίας και οφείλουν να αποδεικνύουν συνεχώς - με πειστικό και τεκμηριωμένο τρόπο - ότι παράγουν επίσης θετικά κοινωνικά και περιβαλλοντικά αποτελέσματα."
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις