ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
Κοινωνική και Περιβαλλοντική Υπευθυνότητα
Λίγα λόγια για εμένα
Ο Προμηθέας λογίζεται ως ο πρώτος "εθελοντής"... Ο εδώ "οίκος " Προσκόπων, Μηχανικών και "Πολιτών" (με αυτή τη σειρά αυτοαξιολόγησης) σας καλωσορίζει σε ένα θέμα, στο οποίο έχει αφοσιωθεί τα τελευταία χρόνια : Την Κοινωνική και Περιβαλλοντική Υπευθυνότητα όλων των Οργανισμών (όχι μόνο των επιχειρήσεων) στο "ταξίδι" τους προς την Αριστεία γενικώτερα.
Εκπαιδευτικό Υλικό Αυτομόρφωσης
Σύνδεσμοι


101. "Both Sides Now" ....από την JONI M. (*)
670 αναγνώστες
Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2008
19:52

ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ (μέρος 6ο)

Μικρό ιστορικό (5)

Ιστορική ημέρα σήμερα... Αποκαθίσταται η "αριθμητική αστάθεια - ασυνέπεια" την οποια πρώτος ο τακτικός - οξυδερκής αναγνώστης tseroulas είχε επισημάνει - καταγγείλει ... Το παρόν άρθρο είναι όντως το 101ο... και συνεχίζουμε !... Υπάρχουν όμως και καλύτερα νέα :

 

 

 

MEDA Communication-CSR Blog
Το πρώτο ελληνικό blog αποκλειστικά για θέματα
Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης
 
Είναι οι Έλληνες πολίτες κοινωνικά αποστασιοποιημένοι; Θα ζήσουμε την επόμενη βιομηχανική επανάσταση; Ποιοι είναι τελικά οι πρεσβευτές της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης; Αυτά είναι μερικά από τα πρώτα θέματα προς σχολιασμό και ενημέρωση, του ‘MEDA Communication-CSR Blog’, του πρώτου ελληνικού blog αποκλειστικά για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και την αειφόρο ανάπτυξη.
 
Διακρίνοντας την ανάγκη για άμεση ανταλλαγή απόψεων και νέων σε θέματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, σκοπός του CSR Blog είναι να αποτελέσει ένα βήμα διαλόγου προς όλους τους ενδιαφερόμενους, δίνοντας τη δυνατότητα ενημέρωσης, σχολιασμού, και ανάπτυξης νέων θεμάτων.
 
Το ‘MEDA Communication-CSR Blog’ δημιουργήθηκε από την εταιρία, στα πλαίσια της πολιτικής της για την προώθηση του διαλόγου για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, προσφέροντας σε στελέχη επιχειρήσεων και φορέων, καταναλωτικό κοινό, και ακαδημαϊκούς ένα ιστοχώρο συγκέντρωσης ιδεών, νέων και ανταλλαγής απόψεων.
Το CSR Blog βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.meda.gr/csrblog

Ειλικρινώς δεν θα τα χαλάσουμε για τις "πρωτιές", (η ευθύνη μη διάδοσης του blog χρεώνεται στο "χαμηλό προφίλ" και τον εθελοντικό προσανατολισμό του οικοδεσπότη σας)... Χαίρομαι διότι απο τούδε θα έχει η ελληνική κοινωνία την ευκαιρία να "βλέπει τη ζωή από δύο οπτικές γωνίες"... Ας ανθίσουν - επιτέλους - όλα τα λουλούδια...

(*) εξαιρετικά αφιερωμένο στην /τον csrKnight

http://www.youtube.com/watch?v=bcrEqIpi6sg  

Σχόλια

14/01 21:15  Goldmine
Η δική σου πρωτιά είναι στο ήθος Ερμή και στο ό,τι άνοιξες πρώτος το δρόμο χωρίς κομπασμούς.

Είναι κέρδος να δίνεις τα φώτα σου, μεγάλο κέρδος...Εύγε!
14/01 21:32  Τριαντάφυλλος Κατσαρέλης
Αισθάνομαι την υποχρέωση να ξεκαθαρίσω ότι, το σημερινό άρθρο δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ στοιχείο ΕΙΡΩΝΙΑΣ (αυτοσαρκασμού ίσως...).
Στη εταιρία με γνωρίζουν και μου έστειλαν προσωπικό mail το οποίο μετέφερα, ΕΙΛΙΚΡΙΝΩΣ ΕΥΤΥΧΗΣ !
Το "συγκριτικό πλεονέκτημα" του εθελοντή - "ερασιτέχνη" είναι να γράφει "νύχτα"... Αύριο περιμένω απάντηση - αντίδρασή τους...
15/01 02:45  favlos
Ήθελα να σε ρωτήσω Ερμή για την αρχή της ιδέας ποιός την εμπορεύεται (sorry αλλά...) σε ποιά στάδια είναι τι προοπτικές έχει.Εκανα ενα search και βρήκα το πιο κάτω.Δωσε μας μια -αν μπορεις- περιγραφή ποιος,ποτε,γιατι και με τι σκοπό?
www.eurocharity.org/
Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
6 ψήφοι

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
"Σήμερα όλοι οι οργανισμοί : οιασδήποτε φύσης, προσανατολισμού, μεγέθους και ιδιοκτησιακής μορφής. Ανεξαρτήτως αντικειμένου παροχής προϊόντων ή υπηρεσιών, ανεξαρτήτως στόχων και τοποθέτησης στην αγορά, οφείλουν να κερδίσουν και να διατηρήσουν τη σύμφωνη γνώμη ή τουλάχιστον την ανοχή της ευρύτερης κοινωνίας για τη συνέχιση της λειτουργίας τους.
Δραστηριοποιούνται με προσωρινή άδεια λειτουργίας και οφείλουν να αποδεικνύουν συνεχώς - με πειστικό και τεκμηριωμένο τρόπο - ότι παράγουν επίσης θετικά κοινωνικά και περιβαλλοντικά αποτελέσματα."
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις