ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
Κοινωνική και Περιβαλλοντική Υπευθυνότητα
Λίγα λόγια για εμένα
Ο Προμηθέας λογίζεται ως ο πρώτος "εθελοντής"... Ο εδώ "οίκος " Προσκόπων, Μηχανικών και "Πολιτών" (με αυτή τη σειρά αυτοαξιολόγησης) σας καλωσορίζει σε ένα θέμα, στο οποίο έχει αφοσιωθεί τα τελευταία χρόνια : Την Κοινωνική και Περιβαλλοντική Υπευθυνότητα όλων των Οργανισμών (όχι μόνο των επιχειρήσεων) στο "ταξίδι" τους προς την Αριστεία γενικώτερα.
Εκπαιδευτικό Υλικό Αυτομόρφωσης
Σύνδεσμοι


Μετρήσεις λόγω του ατυχήματος Fukushima στον αέρα - Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου
1233 αναγνώστες
Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2011
21:08

Δικτυακός τόπος του Τομέα Πυρηνικής Τεχνολογίας ΕΜΠ

Ο Τομέας Πυρηνικής Τεχνολογίας ανήκει στη Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών. Ασχολείται με τις εφαρμογές της πυρηνικής ενέργειας και τα συνακόλουθα φαινόμενα, τις τεχνολογικές εφαρμογές πυρηνικών μεθόδων, αλλά και τη μελέτη του φυσικού και ανθρωπογενούς ραδιολογικού περιβάλλοντος.

Αποτελέσματα μετρήσεων ΕΜΠ

Δελτίο τύπου Εθνικής Επιτροπής Ατομικής Ενέργειας

Σχόλια

28/03 22:10  favlos
Συμφωνεί δηλαδή το ΕΜΠ με την επιτροπή?

28/03 23:09  PREMIUM
Νικόλαε ... μ΄ αρέσεις, γιατί μόνο σε σοβαρές κουβέντες και έρευνες παίρνεις μέρος !
Πες μας πως να βαφτίσουμε το ... σκαρί ! :-)
http://discount.capitalblogs.gr/showArticle.asp?id=30511&pg=10000#comment217099
~~~~~~~~~~@~~~~~~~~~~
29/03 23:17  Τριαντάφυλλος Κατσαρέλης
@ favlos
Απ'ότι κατάλαβα (δεν είναι το πεδίο μου...) συμφωνεί με τις μετρήσεις, τις οποίες ανεκοίνωσε η επιτροπή, αλλά δεν αναφέρεται καθόλου στις ερμηνείες (όρια κ.λπ.)
01/04 17:59  Τριαντάφυλλος Κατσαρέλης
Αλλάζει το όνομα του Δήμου μας. Με αφορμή των Καλλικράτη, αλλά και το ιδιαίτερα μεγάλο άνομα που έχει προκύψει μετά την συνένωση «Παπάγος-Χολαργός» η νέα δημοτική αρχή αποφάσισε να εισηγηθεί την αλλαγή το ονόματος. Συμφώνα με ασφαλείς πληροφορίες που είναι σε θέσει να γνωρίζει το MyXolargos.gr η δημοτική αρχή εξετάζει πρόσωπα που έχουν σχέση με την περιοχή. Ένα από αυτά είναι του ηγέτη της αντίστασης κατά των Γερμανών και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ που εκτελέστηκε το 1952 ως κομμουνιστή Νίκου Μπελογιάννη. Ο Νίκος Μπελογιάννης συμφώνα με τους κατοίκους εκτελέστηκε στην περιοχή του Παπάγου μέσα στο μεγάλο πάρκο του Παπάγου. Η δημοτική αρχή έχει καταλήξει στο όνομα του Νίκου Μπελογιάννη, καθώς πέρα από την σύνδεση του με την περιοχή θέλει να βρει σημεία προσέγγισης με την αριστερά. Επίσης ένα από τα ονόματα που εξετάζονται είναι αυτό του Άρη Βελουχιώτη, άλλα δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες καθώς δεν υπάρχει ιδιαίτερη σύνδεση με την περιοχή. Στην προσπάθεια για εξεύρεση του νέου ονόματος του δήμου εξετάστηκαν και άλλες προσωπικότητες που έχουν περάσει από την περιοχή, όπως ο Κώστας Πάσαρης και ο Δημήτρης Κουφοντήνας. Η απόφαση αυτή αναμένετε να έχει αρκετές αντιδράσεις από τους κατοίκους. Μέχρι το μεσημέρι περιμένουμε ανακοινώσεις από της Δημοτικές Παρατάξεις.

Πηγή: http://myxolargos.gr/nea-epi-topou/eidiseis/1959
05/04 12:17  geokalp
καθυστερημένα: ήταν πολύ καλό το λινκ με τις μετρήσεις
μπορεί να μην δείχνουν μεγάλες, δείχνουν όμως τη διαταραχή από μια εστία σε τόσο μεγάλη απόσταση

Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
4 ψήφοι

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
"Σήμερα όλοι οι οργανισμοί : οιασδήποτε φύσης, προσανατολισμού, μεγέθους και ιδιοκτησιακής μορφής. Ανεξαρτήτως αντικειμένου παροχής προϊόντων ή υπηρεσιών, ανεξαρτήτως στόχων και τοποθέτησης στην αγορά, οφείλουν να κερδίσουν και να διατηρήσουν τη σύμφωνη γνώμη ή τουλάχιστον την ανοχή της ευρύτερης κοινωνίας για τη συνέχιση της λειτουργίας τους.
Δραστηριοποιούνται με προσωρινή άδεια λειτουργίας και οφείλουν να αποδεικνύουν συνεχώς - με πειστικό και τεκμηριωμένο τρόπο - ότι παράγουν επίσης θετικά κοινωνικά και περιβαλλοντικά αποτελέσματα."
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις