ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
Κοινωνική και Περιβαλλοντική Υπευθυνότητα
Λίγα λόγια για εμένα
Ο Προμηθέας λογίζεται ως ο πρώτος "εθελοντής"... Ο εδώ "οίκος " Προσκόπων, Μηχανικών και "Πολιτών" (με αυτή τη σειρά αυτοαξιολόγησης) σας καλωσορίζει σε ένα θέμα, στο οποίο έχει αφοσιωθεί τα τελευταία χρόνια : Την Κοινωνική και Περιβαλλοντική Υπευθυνότητα όλων των Οργανισμών (όχι μόνο των επιχειρήσεων) στο "ταξίδι" τους προς την Αριστεία γενικώτερα.
Εκπαιδευτικό Υλικό Αυτομόρφωσης
Σύνδεσμοι


Σημαντική διάκριση Σπουδαστριών του ΕΜΠ
1190 αναγνώστες
Κυριακή, 23 Ιανουαρίου 2011
21:55
  • Σημαντική διάκριση πέτυχαν 2 Σπουδάστριες (Διπλωματούχες Μηχανικοί πλέον...) της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών του ΕΜΠ σε παγκόσμιο διαγωνισμό Διπλωματικών Εργασιών!
  • Οι Σπουδάστριες Ε. Μπαρδάκα και Κ. Τράπαλη βραβεύτηκαν με το πρώτο βραβείο στον 11ο παγκόσμιο διαγωνισμό εργασιών στα Συγκοινωνιακά (κατηγορία Master Thesis).
  • Η διπλωματική εργασία που οδήγησε στη βράβευση είχε τίτλο “Στατιστική Προσέγγιση για την Αξιολόγηση Στρατηγικών Συντήρησης & Αποκατάστασης Έργων Υποδομής” και πραγματοποιήθηκε στο μάθημα των “Ποσοτικών Μεθόδων στις Μεταφορές” με επιβλέποντες τους καθηγητές κ. Καρλαύτη και κ. Λοΐζο.
  • Ο διαγωνισμός διεξάγεται κάθε τρία χρόνια από την ASCE -American Society of Civil Engineers, την FHWA - Federal Highway Administration και το TRB - Transportation Research Board, US National Academies.
  • Πηγή: http://dap.ntua.gr/cv/phpBB/viewtopic.php?t=7789

Ναι, ναι. Σπουδάστριες από το Ίδρυμα που ΔΕΝ είναι στις παγκόσμιες κατατάξεις... και που χρειάζεται να το "αναβαθμίσει - διασώσει" το Νομοσχέδιο για τα ΑΕΙ...

http://www.youtube.com/watch?v=6UsFjXF0GJg&feature=related

 

Σχόλια

23/01 22:06  PREMIUM
Well done ... Αλλά αν κρίνω από το θέμα της Διπλωματικής τους, μάλλον ονειρεύονται καριέρα στο ... εξωτερικό ;-)
~~~~~~~~~~@~~~~~~~~~~
23/01 22:30  Τριαντάφυλλος Κατσαρέλης
Και πολύ καλά θα κάνουν, όπως η "αιμοβόρος". Όχι να κάτσουν εδώ στην ουρά για συμβασιούχες σε "διαχείριση ισόπεδης διάβασης", ή για "κουβουκλιούχες" στα διόδια...
Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
7 ψήφοι

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
"Σήμερα όλοι οι οργανισμοί : οιασδήποτε φύσης, προσανατολισμού, μεγέθους και ιδιοκτησιακής μορφής. Ανεξαρτήτως αντικειμένου παροχής προϊόντων ή υπηρεσιών, ανεξαρτήτως στόχων και τοποθέτησης στην αγορά, οφείλουν να κερδίσουν και να διατηρήσουν τη σύμφωνη γνώμη ή τουλάχιστον την ανοχή της ευρύτερης κοινωνίας για τη συνέχιση της λειτουργίας τους.
Δραστηριοποιούνται με προσωρινή άδεια λειτουργίας και οφείλουν να αποδεικνύουν συνεχώς - με πειστικό και τεκμηριωμένο τρόπο - ότι παράγουν επίσης θετικά κοινωνικά και περιβαλλοντικά αποτελέσματα."
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις