ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
Κοινωνική και Περιβαλλοντική Υπευθυνότητα
Λίγα λόγια για εμένα
Ο Προμηθέας λογίζεται ως ο πρώτος "εθελοντής"... Ο εδώ "οίκος " Προσκόπων, Μηχανικών και "Πολιτών" (με αυτή τη σειρά αυτοαξιολόγησης) σας καλωσορίζει σε ένα θέμα, στο οποίο έχει αφοσιωθεί τα τελευταία χρόνια : Την Κοινωνική και Περιβαλλοντική Υπευθυνότητα όλων των Οργανισμών (όχι μόνο των επιχειρήσεων) στο "ταξίδι" τους προς την Αριστεία γενικώτερα.
Εκπαιδευτικό Υλικό Αυτομόρφωσης
Σύνδεσμοι


17o 00' S - 149o 33" W - Tetiaroa
891 αναγνώστες
Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου 2010
12:56

Αγαπημένε μου μπαμπά, φιλτάτη "μπλογκογειτονιά"

Σας γράφω από την Toulon. 

  • Φτάσαμε χτες το βράδυ ταξιδεύοντας 22 ώρες: Παπεέτε - Λος Άντζελες - Παρίσι - Μαρσίλλια.   
  • Αυτή τη φορά δεν κινδυνεύσαμε από τη χολέρα (η οποία διαβάζω ότι δυστυχώς εξαπλώθηκε) αλλά από καρύδες!.. Ο κίνδυνος να κοντύνεις στους 50 πόντους... (βλέπε καρτούνς), όπως πέφτουν με βάρος 3 κιλών από ύψος 20 μέτρων στη στεριά, ήταν μεγαλύτερος από τις συναντήσεις με τεράστια σαλάχια και καρχαρίες στη θάλασσα!      
  • Να προσθέσω ότι είμασταν στην περίοδο των βροχών, δηλαδή ένα δρολάπι κάθε μισή ώρα, όχι τόσο εύκολες συνθήκες για τη δουλειά στη θάλασσα, αλλά και για τη διαβίωση σε ένα εργοτάξιο με αντίσκηνα.  
  • Πληροφορίες για το παραμυθένιο νησί εδώ. Λεπτομέρειες με το τι ασχοληθήκαμε στο επόμενο, αλλά δείτε το βιδεάκιο για να πάρετε μια ιδέα τι γύρευε <εκεί> η καλύτερη ομάδα Ακτομηχανικών της Ευρώπης... Φωτογραφίες μόλις έρθω για Χριστούγεννα.
  • Σας φιλώ, "Νυχτερίδα" - Μυρσίνη Κ.

                      

Σχόλια

06/12 13:04  PREMIUM
Λες και τόξερα !
Ένα λεπτό μετά το "επενδύω" ... μουσικά με τον αγαπημένο σας !
http://discount.capitalblogs.gr/showArticle.asp?id=28406&blid=357#commentsstart
06/12 20:32  KFWPARTNERS
11/12 19:52  Τριαντάφυλλος Κατσαρέλης
Σημερινή προαγωγή της "αιμοβόρου"¨
Υπεύθυνη Διαχείρισης του συστήματος "Για την Υγεία και Ασφάλεια" της εταιρίας.
11/12 21:30  GIASEMI
συγχαρητήρια και εις...ανώτερα!
Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
3 ψήφοι

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
"Σήμερα όλοι οι οργανισμοί : οιασδήποτε φύσης, προσανατολισμού, μεγέθους και ιδιοκτησιακής μορφής. Ανεξαρτήτως αντικειμένου παροχής προϊόντων ή υπηρεσιών, ανεξαρτήτως στόχων και τοποθέτησης στην αγορά, οφείλουν να κερδίσουν και να διατηρήσουν τη σύμφωνη γνώμη ή τουλάχιστον την ανοχή της ευρύτερης κοινωνίας για τη συνέχιση της λειτουργίας τους.
Δραστηριοποιούνται με προσωρινή άδεια λειτουργίας και οφείλουν να αποδεικνύουν συνεχώς - με πειστικό και τεκμηριωμένο τρόπο - ότι παράγουν επίσης θετικά κοινωνικά και περιβαλλοντικά αποτελέσματα."
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις