ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
Κοινωνική και Περιβαλλοντική Υπευθυνότητα
Λίγα λόγια για εμένα
Ο Προμηθέας λογίζεται ως ο πρώτος "εθελοντής"... Ο εδώ "οίκος " Προσκόπων, Μηχανικών και "Πολιτών" (με αυτή τη σειρά αυτοαξιολόγησης) σας καλωσορίζει σε ένα θέμα, στο οποίο έχει αφοσιωθεί τα τελευταία χρόνια : Την Κοινωνική και Περιβαλλοντική Υπευθυνότητα όλων των Οργανισμών (όχι μόνο των επιχειρήσεων) στο "ταξίδι" τους προς την Αριστεία γενικώτερα.
Εκπαιδευτικό Υλικό Αυτομόρφωσης
Σύνδεσμοι


2ος γύρος σε <Παπάγο - Χολαργό> Φιλιά Νικολάου στον Ξύδη
681 αναγνώστες
Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου 2010
15:54

Δείτε μόνοι σας επίπεδο και κρίνετε την ανακοίνωση της "Κοινωνίας Δημοτών"

                            

Πηγή: http://myholargos.com/nea-epi-topou/eidiseis/1358-filia-nikolaoy-ston-ksydi

Σχόλια

13/11 12:57  Τριαντάφυλλος Κατσαρέλης
Σήμερα από τις 11 μέχρι τις 5 το απόγευμα οι ναυτοπρόσκοπου του Χολαργού διοργανώνουν μεγάλο παζάρι ειδών εκδρομής. Τα πάντα για την εκδρομή, το βουνό, το χιόνι, το Χειμώνα, σε φανταστικές τιμές. Από παπούτσια μέχρι κουταλάκια και σκηνές.

Το bazaar γίνεται στην Λέσχη των Ναυτοπροκόπων τέρμα οδού Σύρου και δεξιά δίπλα στα 5Χ5. Από το Δημαρχείο του Χολαργού παίρνει κανείς την οδό Σύρου, και όταν φτάσει στο γήπεδο του Τσακού στρίβει δεξιά μέχρι να δει την σημαία των ναυτοπροσκόπων. Μην το χάσετε.

Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
2 ψήφοι

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
"Σήμερα όλοι οι οργανισμοί : οιασδήποτε φύσης, προσανατολισμού, μεγέθους και ιδιοκτησιακής μορφής. Ανεξαρτήτως αντικειμένου παροχής προϊόντων ή υπηρεσιών, ανεξαρτήτως στόχων και τοποθέτησης στην αγορά, οφείλουν να κερδίσουν και να διατηρήσουν τη σύμφωνη γνώμη ή τουλάχιστον την ανοχή της ευρύτερης κοινωνίας για τη συνέχιση της λειτουργίας τους.
Δραστηριοποιούνται με προσωρινή άδεια λειτουργίας και οφείλουν να αποδεικνύουν συνεχώς - με πειστικό και τεκμηριωμένο τρόπο - ότι παράγουν επίσης θετικά κοινωνικά και περιβαλλοντικά αποτελέσματα."
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις