ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
Κοινωνική και Περιβαλλοντική Υπευθυνότητα
Λίγα λόγια για εμένα
Ο Προμηθέας λογίζεται ως ο πρώτος "εθελοντής"... Ο εδώ "οίκος " Προσκόπων, Μηχανικών και "Πολιτών" (με αυτή τη σειρά αυτοαξιολόγησης) σας καλωσορίζει σε ένα θέμα, στο οποίο έχει αφοσιωθεί τα τελευταία χρόνια : Την Κοινωνική και Περιβαλλοντική Υπευθυνότητα όλων των Οργανισμών (όχι μόνο των επιχειρήσεων) στο "ταξίδι" τους προς την Αριστεία γενικώτερα.
Εκπαιδευτικό Υλικό Αυτομόρφωσης
Σύνδεσμοι


Η στάση της "Κοινωνίας Δημοτών"
537 αναγνώστες
Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου 2010
18:02

Η "Κοινωνία Δημοτών" ευχαριστεί από καρδιάς τους 2315 Δημότες του Δήμου Παπάγου – Χολαργού για τη στήριξή τους μέσα στις δύσκολες συνθήκες των εκλογών της Κυριακής, συνθήκες  που προέκυψαν από τη γενική συγκυρία και την εφαρμογή του «Καλλικράτη».

Θεωρούμε ότι το αποτέλεσμα των εκλογών, που ανέδειξε τους δύο τελικούς διεκδικητές, είναι αρνητικό για τον νέο Δήμο του Παπάγου – Χολαργού. Η μεγάλη αποχή μας προβληματίζει ιδιαίτερα.

Η "Κοινωνία Δημοτών" έχει διατυπώσει δημόσια τις θέσεις της για την πορεία του Δήμου μας, οι οποίες είναι ριζικά διαφορετικές από αυτές των δύο υποψηφίων Δημάρχων. Θα ασκήσουμε μαχητικά προγραμματική αντιπολίτευση μεταφέροντας τις προτάσεις μας, που περιέχονται στο πρόγραμμά μας, στο Δημοτικό Συμβούλιο και σε όλους τους χώρους διαβούλευσης της τοπικής κοινωνίας, αναζητώντας συγκλίσεις με όλες τις τοπικές κοινωνικές δυνάμεις.

Επίσης θεωρούμε επικίνδυνη μια τοπικιστικού χαρακτήρα τάση που διαφαίνεται, η οποία προσπαθεί να δημιουργήσει αντιθέσεις μεταξύ των κατοίκων των δύο Δήμων που αποτελούν πλέον το κοινό μας «σπίτι». Πιστεύουμε ότι οι κάτοικοι και των δύο περιοχών του ενιαίου Δήμου έχουν κοινά συμφέροντα και επιδιώξεις, για τα οποία πρέπει να παλέψουμε ενωμένοι.

Η στάση μας είναι καθαρή και δημόσια: δεν στηρίζουμε – έμμεσα ή άμεσα – κανέναν από τους δύο. Μπροστά στην κάλπη θα αποφασίσει ο καθένας από εμάς πώς θα εκφράσει αυτή την κοινή μας θέση με τον καλύτερο δυνατό τρόπo.

Εκλέγεται πέρα από την υποψήφια Δήμαρχο στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Δημήτρης ΠΛΕΙΩΝΗΣ και αναλόγως του αποτελέσματος της 2ης Κυριακής

ή στο Τοπικό Συμβούλιο Παπάγου ο (18άχρονος) Αλέξανδρος ΜΕΛΙΣΣΑΡΗΣ 

ή στο Τοπικό Συμβούλιο Χολαργού η  Αλίκη ΜΠΑΣΙΑΚΟΥ 

Η "αιμοβόρος" Μυρσίνη με την ομάδα της επιδεικνύουν αύριο Πέμπτη στο Γαλλικό Πολεμικό Ναυτικό το τηλεκατευθυνόμενο zodiak, το οποίο λειτούργησε με επιτυχία στην Αϊτή και ετοιμάζει τις βαλίτσες, για Ταϊτή! (Ελπίζω, όταν το πουλήσουν στο δικό μας Πολεμικό Ναυτικό να μας κάνουν έκπτωση...)

                                 

 

Σχόλια

10/11 18:15  GIASEMI
δύσκολο το έργο της αντιπολίτευσης,αλλά αν κρίνω απ τη θυγατέρα δε το βάζετε εύκολα κάτω!
να είστε καλά και χωρίς την... Πολυκαλά!
Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
2 ψήφοι

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
"Σήμερα όλοι οι οργανισμοί : οιασδήποτε φύσης, προσανατολισμού, μεγέθους και ιδιοκτησιακής μορφής. Ανεξαρτήτως αντικειμένου παροχής προϊόντων ή υπηρεσιών, ανεξαρτήτως στόχων και τοποθέτησης στην αγορά, οφείλουν να κερδίσουν και να διατηρήσουν τη σύμφωνη γνώμη ή τουλάχιστον την ανοχή της ευρύτερης κοινωνίας για τη συνέχιση της λειτουργίας τους.
Δραστηριοποιούνται με προσωρινή άδεια λειτουργίας και οφείλουν να αποδεικνύουν συνεχώς - με πειστικό και τεκμηριωμένο τρόπο - ότι παράγουν επίσης θετικά κοινωνικά και περιβαλλοντικά αποτελέσματα."
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις