ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
Κοινωνική και Περιβαλλοντική Υπευθυνότητα
Λίγα λόγια για εμένα
Ο Προμηθέας λογίζεται ως ο πρώτος "εθελοντής"... Ο εδώ "οίκος " Προσκόπων, Μηχανικών και "Πολιτών" (με αυτή τη σειρά αυτοαξιολόγησης) σας καλωσορίζει σε ένα θέμα, στο οποίο έχει αφοσιωθεί τα τελευταία χρόνια : Την Κοινωνική και Περιβαλλοντική Υπευθυνότητα όλων των Οργανισμών (όχι μόνο των επιχειρήσεων) στο "ταξίδι" τους προς την Αριστεία γενικώτερα.
Εκπαιδευτικό Υλικό Αυτομόρφωσης
Σύνδεσμοι


Δημoτικές εκλογές Παπάγου - Χολαργού V
882 αναγνώστες
Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2010
17:17

Ξεκίνησε καλά η Πολυκαλά

 
Την εναρκτήρια εκδήλωση της προεκλογικής εκστρατείας της πραγματοποίησε η υποψήφια δήμαρχος Χριστίνα Πολυκαλά σε ένα γεμάτο αμφιθέατρο του Δήμου Χολαργού.
 
Πιο πολύ όμως από τον όγκο η κα Πολυκαλά ικανοποίησε το κοινό της με την ποιότητα του επιτελείου που παρουσίασε στο πάνελ.
Δέκα άτομα με πλούσια βιογραφικά και γνώσεις, παρουσίασαν το όραμά της παράταξης για την πόλη και τους τομείς ενδιαφέροντος και παρέμβασης στον Πολιτισμό, το Περιβάλλον, τη διοίκηση κλπ. Ιδιαίτερη αίσθηση βέβαια έκανε η παρουσία των νέων που μιλήσανε για θέματα πολιτισμού και νεολαίας.
 
Η κα Πολυκαλά δεν ασχολήθηκε ιδιαίτερα με τους αντιπάλους της, αλλά προτίμησε να δώσει το δικό της στίγμα για μια διοίκηση με δημοκρατία και συμμετοχή, περιορισμό των οικονομικών δαπανών, αποτελεσματικές υπηρεσίες και έμφαση στην παιδεία, τον πολιτισμό και το περιβάλλον.
 
Κατά τα άλλα η υποψήφια δήμαρχος έθεσε σαφώς τον στόχο του δεύτερου γύρου και σημείωσε ότι πρώτη προτεραιότητα είναι να φύγουν οι σημερινές διοικήσεις του αυταρχισμού και της αδιαφάνειας.
 
Δείτε τα βίντεο:
 
                  
 
                                                             
Σχόλια

22/09 17:37  broker1
poly kala polykala alla o

nikolaoy prwtos
22/09 17:42  PREMIUM
Πατριώτ ... Καλή επιτυχία !
Οι "σκληροί" πρέπει να πάνε μπροστά !
http://discount.capitalblogs.gr/showArticle.asp?id=26970&pg=10000#comment193374
Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
2 ψήφοι

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
"Σήμερα όλοι οι οργανισμοί : οιασδήποτε φύσης, προσανατολισμού, μεγέθους και ιδιοκτησιακής μορφής. Ανεξαρτήτως αντικειμένου παροχής προϊόντων ή υπηρεσιών, ανεξαρτήτως στόχων και τοποθέτησης στην αγορά, οφείλουν να κερδίσουν και να διατηρήσουν τη σύμφωνη γνώμη ή τουλάχιστον την ανοχή της ευρύτερης κοινωνίας για τη συνέχιση της λειτουργίας τους.
Δραστηριοποιούνται με προσωρινή άδεια λειτουργίας και οφείλουν να αποδεικνύουν συνεχώς - με πειστικό και τεκμηριωμένο τρόπο - ότι παράγουν επίσης θετικά κοινωνικά και περιβαλλοντικά αποτελέσματα."
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις