ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
Κοινωνική και Περιβαλλοντική Υπευθυνότητα
Λίγα λόγια για εμένα
Ο Προμηθέας λογίζεται ως ο πρώτος "εθελοντής"... Ο εδώ "οίκος " Προσκόπων, Μηχανικών και "Πολιτών" (με αυτή τη σειρά αυτοαξιολόγησης) σας καλωσορίζει σε ένα θέμα, στο οποίο έχει αφοσιωθεί τα τελευταία χρόνια : Την Κοινωνική και Περιβαλλοντική Υπευθυνότητα όλων των Οργανισμών (όχι μόνο των επιχειρήσεων) στο "ταξίδι" τους προς την Αριστεία γενικώτερα.
Εκπαιδευτικό Υλικό Αυτομόρφωσης
Σύνδεσμοι


Δημοτικές Εκλογές Χολαργού - Παπάγου ΙΙ
827 αναγνώστες
Κυριακή, 1 Αυγούστου 2010
12:25

Κάλυψη των δραστηριοτήτων από τα τοπικά ΜΜΕ

http://myholargos.com/nea-epi-topou/eidiseis/847-polykala

                                                       

Σχόλια

01/08 12:30  PREMIUM
Στηρίζουμε ... πατριώτ !
02/08 12:30  favlos
Καλή επιτυχία.

Ως επενδυτής στο Δήμο (χολαργού)με την μεγαλύτερη ζήτηση στα ακίνητα που δεν έχει καταλάβει από κρίση να παρατηρήσω ότι σοβαρό θέμα είναι η απουσία μικρομάγαζων στις γειτονιές για να εξυπηρετήσουν τους συνήθως ηλικιωμένους κατοίκους ή ενδιαφερόμενους για εγκατάσταση στο Δήμο.

Κάτι άκουσα ότι δεν δίδονται άδειες από το δήμο.
Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
6 ψήφοι

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
"Σήμερα όλοι οι οργανισμοί : οιασδήποτε φύσης, προσανατολισμού, μεγέθους και ιδιοκτησιακής μορφής. Ανεξαρτήτως αντικειμένου παροχής προϊόντων ή υπηρεσιών, ανεξαρτήτως στόχων και τοποθέτησης στην αγορά, οφείλουν να κερδίσουν και να διατηρήσουν τη σύμφωνη γνώμη ή τουλάχιστον την ανοχή της ευρύτερης κοινωνίας για τη συνέχιση της λειτουργίας τους.
Δραστηριοποιούνται με προσωρινή άδεια λειτουργίας και οφείλουν να αποδεικνύουν συνεχώς - με πειστικό και τεκμηριωμένο τρόπο - ότι παράγουν επίσης θετικά κοινωνικά και περιβαλλοντικά αποτελέσματα."
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις