ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
Κοινωνική και Περιβαλλοντική Υπευθυνότητα
Λίγα λόγια για εμένα
Ο Προμηθέας λογίζεται ως ο πρώτος "εθελοντής"... Ο εδώ "οίκος " Προσκόπων, Μηχανικών και "Πολιτών" (με αυτή τη σειρά αυτοαξιολόγησης) σας καλωσορίζει σε ένα θέμα, στο οποίο έχει αφοσιωθεί τα τελευταία χρόνια : Την Κοινωνική και Περιβαλλοντική Υπευθυνότητα όλων των Οργανισμών (όχι μόνο των επιχειρήσεων) στο "ταξίδι" τους προς την Αριστεία γενικώτερα.
Εκπαιδευτικό Υλικό Αυτομόρφωσης
Σύνδεσμοι


Δημοτικές Εκλογές Χολαργού - Παπάγου Ι
622 αναγνώστες
Κυριακή, 25 Ιουλίου 2010
12:47

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τη Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2010, οι δημοτικές κινήσεις Αναβάθμιση Χολαργού, Πολιτική Κίνηση Οικολόγων Πράσινων Παπάγου-Χολαργού και Πρωτοβουλία Δημοτών Παπάγου συvαποφάσισαν τη δημιουργία της Δημοτικής Κίνησης Χολαργού-Παπάγου με τίτλο «Κοινωνία Δημοτών: Δημοκρατία - Αλληλεγγύη – Οικολογία» με σκοπό τη συμμετοχή στις δημοτικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2010.
Επικεφαλής συμφωνήθηκε να είναι η επί σειρά ετών δημοτική σύμβουλος Παπάγου Χριστίνα Πολυκαλά.
Η «Κοινωνία Δημοτών» επιχειρεί να επαναφέρει την κοινωνία ως μέτρο στη σχέση των Δημοτών με το Δήμο και νααλλάξει τα μέχρι σήμερα δεδομένα ενεργοποιώντας το Δήμο ως οργανισμό, που οφείλει να εμπνέει τους πολίτες να ασχοληθούν με όλα τα ζητήματα του άμεσου περιβάλλοντός τους αντί να οδηγούνται στην αδράνεια υπό το βάρος των αδιαφανών διαδικασιών και της παρούσας κοινωνικής,οικονομικής και πολιτικής κρίσης.
Βασικοί άξονες στη δράση της «Κοινωνίας Δημοτών» η Δημοκρατία, η Αλληλεγγύη και η Οικολογία.
Δημοκρατία, γιατί η δημοκρατία είναι το πιο επίκαιρο ζήτημα στην εποχή μας. Γιατί η συμμετοχή των δημοτών στη λήψη των αποφάσεων που τους αφορούν δεν είναι απλά δικαίωμα, είναι πλέον ζωτική ανάγκη.
Αλληλεγγύη, γιατί η αλληλεγγύη μας ενώνει. Γιατί μόνον έτσι μπορούμε να παλέψουμε όλοι και όλες μαζί για να αντιμετωπίσουμε την παρούσα οικονομική και κοινωνική κρίση που δυσκολεύει διαρκώς περισσότερο τις ζωές όλων μας
Οικολογία, γιατί θέλουμε να κυριαρχεί ο Λόγος στη διαχείριση του οίκου μας, σε όλα όσα έχουν σχέση με τον άνθρωπο και τον περίγυρό του. Γιατί το περιβάλλον μέσα στο οποίο ζούμε δεν ανήκει μόνον στον άνθρωπο , αλλά και σε κάθε ζωντανό οργανισμό σήμερα και στο μέλλον.
Με την «Κοινωνία Δημοτών» Χολαργού-Παπάγου ξεκινάμε μια διαδρομή με κοινό στόχο, ένα δήμο αντάξιο όλων μας.
Κάθε συνοδοιπόρος καλοδεχούμενος και καλοδεχούμενη.

Η προσωρινή συντονιστική επιτροπή 

Ο οικοδεσπότης σας σκέπτεται να ανακαλέσει την προ τετραετίας απόφασή του να μην είναι πλέον υποψήφιος στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Είχε ληφθεί με τη λογική της ηλικιακής ανανέωσης και μεταβίβασης της σκυτάλης εις τη συνιδιοκτήτρια του βλοκίου, η οποία, φευ, μάλλον εις Μαρσίλλιαν θα κατέλθει πλέον...

                                             

Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
8 ψήφοι

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
"Σήμερα όλοι οι οργανισμοί : οιασδήποτε φύσης, προσανατολισμού, μεγέθους και ιδιοκτησιακής μορφής. Ανεξαρτήτως αντικειμένου παροχής προϊόντων ή υπηρεσιών, ανεξαρτήτως στόχων και τοποθέτησης στην αγορά, οφείλουν να κερδίσουν και να διατηρήσουν τη σύμφωνη γνώμη ή τουλάχιστον την ανοχή της ευρύτερης κοινωνίας για τη συνέχιση της λειτουργίας τους.
Δραστηριοποιούνται με προσωρινή άδεια λειτουργίας και οφείλουν να αποδεικνύουν συνεχώς - με πειστικό και τεκμηριωμένο τρόπο - ότι παράγουν επίσης θετικά κοινωνικά και περιβαλλοντικά αποτελέσματα."
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις