ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
Κοινωνική και Περιβαλλοντική Υπευθυνότητα
Λίγα λόγια για εμένα
Ο Προμηθέας λογίζεται ως ο πρώτος "εθελοντής"... Ο εδώ "οίκος " Προσκόπων, Μηχανικών και "Πολιτών" (με αυτή τη σειρά αυτοαξιολόγησης) σας καλωσορίζει σε ένα θέμα, στο οποίο έχει αφοσιωθεί τα τελευταία χρόνια : Την Κοινωνική και Περιβαλλοντική Υπευθυνότητα όλων των Οργανισμών (όχι μόνο των επιχειρήσεων) στο "ταξίδι" τους προς την Αριστεία γενικώτερα.
Εκπαιδευτικό Υλικό Αυτομόρφωσης
Σύνδεσμοι


Παγκόσμια ημέρα νερού - Ημερίδα ΕΥΔΑΠ
755 αναγνώστες
Σάββατο, 13 Μαρτίου 2010
20:31

ΝΕΡΟ! ΕΝΑΣ ΑΕΝΑΟΣ ΚΥΚΛΟΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010 - ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ "ΑΘΗΝΑΪΣ"

http://www.eydap.gr/media%5Cexternal_news_files%5CHmeridaNerou2010.pdf

Lost Bodies - "Σωλήνες"

 

Σχόλια

13/03 20:40  jerri
Το άσμα είναι πολύ σούπερ...
Καλησπέρα
13/03 20:56  Τριαντάφυλλος Κατσαρέλης
Όσο και αν φανεί σε κάποιους /ες "αιρετικό" έως "ανόσιο" το άσμα συνόδευε πέρυσι το διαδικτυακό <καλωσόρισμα - οδηγίες> στο μάθημα "Εφαρμοσμένη Υδραυλική" του 5ου εξαμήνου, του οποίου το 50% επιγράφεται: "Ροή σε Κλειστούς Σωλήνες υπό Πίεση".
14/03 01:36  PREMIUM
Αλήθεια πατριώτ...Από μένα τόχες..."απαλλοτριώσει"...ΤΟΤΕ ;-)
14/03 01:52  shareholder-cs
Ενδιαφέρουσα Ημεριδα...
Ευχαριστούμε Τριαντάφυλλε
14/03 21:41  geokalp
είδα μια διαφήμιση/υπενθύμιση στη τηβιόλα και ήταν από τις καλύτερες που έχω δει τελευταία: οι μαφιόζοι εμπορευόντουσαν νερό αντί χημικών/πυρηνικών
μπορεί να μην μου αρέσουν οι παγκόσμιες μέρες αλλά δεν μπορώ να χωνέψω με τίποτα τα "δικαιώματα νερού"...
16/03 14:35  Τριαντάφυλλος Κατσαρέλης
ΕΥΔΑΠ: Tοποθέτηση προέδρου και CEO από το ΥΜΕ

Τους κ.κ. Θεμιστοκλή Λέκκα και Νικόλαο Μπάρδη τοποθέτησε στη θέση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου αντίστοιχα το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων στο πλαίσιο της ανοικτής διαδικασίας επιλογής για τους οργανισμούς που εποπτεύει.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο κ. Λέκκας είναι Καθηγητής Περιβαλλοντικής Μηχανικής στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, στο οποίο και έχει διατελέσει Πρύτανης (1997-2003). Είναι κάτοχος MSc και Ph.D. Από το 1993 έως το 2002 υπήρξε Πρόεδρος του Δ.Σ. των Ελληνικών Αλυκών Α.Ε. και από το 1993 έως σήμερα τεχνικός και επιστημονικός σύμβουλος της ΕΕΑΑ Α.Ε.

Ο κ. Μπάρδης είναι Μηχανικός, κάτοχος MSc, ειδικός στη Διαχείριση υδάτων, λυμάτων και απορριμμάτων. Διετέλεσε Διευθυντής Προγράμματος και Διευθύνων Σύμβουλος σε Δημόσιες Επιχειρήσεις Ηλεκτρισμού και Εταιρείες Ύδρευσης και Αποχέτευσης στο εξωτερικό (ALSTOM, ONYX, VEOLIA).

16/03 14:37  PREMIUM
Σωλήνες να αγοράσω και άλλους ή φτάνουν ;-)
Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
5 ψήφοι

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
"Σήμερα όλοι οι οργανισμοί : οιασδήποτε φύσης, προσανατολισμού, μεγέθους και ιδιοκτησιακής μορφής. Ανεξαρτήτως αντικειμένου παροχής προϊόντων ή υπηρεσιών, ανεξαρτήτως στόχων και τοποθέτησης στην αγορά, οφείλουν να κερδίσουν και να διατηρήσουν τη σύμφωνη γνώμη ή τουλάχιστον την ανοχή της ευρύτερης κοινωνίας για τη συνέχιση της λειτουργίας τους.
Δραστηριοποιούνται με προσωρινή άδεια λειτουργίας και οφείλουν να αποδεικνύουν συνεχώς - με πειστικό και τεκμηριωμένο τρόπο - ότι παράγουν επίσης θετικά κοινωνικά και περιβαλλοντικά αποτελέσματα."
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις