ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
Κοινωνική και Περιβαλλοντική Υπευθυνότητα
Λίγα λόγια για εμένα
Ο Προμηθέας λογίζεται ως ο πρώτος "εθελοντής"... Ο εδώ "οίκος " Προσκόπων, Μηχανικών και "Πολιτών" (με αυτή τη σειρά αυτοαξιολόγησης) σας καλωσορίζει σε ένα θέμα, στο οποίο έχει αφοσιωθεί τα τελευταία χρόνια : Την Κοινωνική και Περιβαλλοντική Υπευθυνότητα όλων των Οργανισμών (όχι μόνο των επιχειρήσεων) στο "ταξίδι" τους προς την Αριστεία γενικώτερα.
Εκπαιδευτικό Υλικό Αυτομόρφωσης
Σύνδεσμοι


72. "Phantom Of The Opera" ...από τους SARA B. και STEVE H. (*)
753 αναγνώστες
Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου 2007
19:06

Διαχείριση για το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ (μέρος 1ο)

Στα προηγούμενα άρθρα για την Ποιότητα ο ιδιαίτερος παράγοντας - ο εχθρός - ήταν η μεταβλητότητα και για την Υγεία και Ασφάλεια η επικινδυνότητα.  Όπως είδαμε ήδη (Άρθρο 41. ), στην περίπτωση του Περιβάλλοντος οι Περιβαλλοντικές Επιπτώσεις.

Ελπίζω ο τακτικός αναγνώστης / ρια να διαθέτει μεγάλα αποθέματα υπομονής..., διότι στην παρούσα ενότητα δεν θα ασχοληθούμε μόνο με τις Περιβαλλοντικές Πλευρές και Επιπτώσεις των Οργανισμών (Κερδοσκοπικών ή όχι), όπως καλομάθαμε να τους επικρίνουμε για την Ποιότητα και την Υγεία και Ασφάλεια.

Θα ασχοληθούμε επιπλέον και με τους Οργανισμούς ΜΑΣ, δηλαδή την Περιβαλλοντική Ευθύνη του Πολίτη, την Υπεύθυνη Κατανάλωση, ακόμη και με την Υπεύθυνη Επένδυση των χρημάτων του ...

Μετά δε τις προγραμματικές δηλώσεις κάποιες προσεχείς εκδηλώσεις :

1.   15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2007  ΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΩΡΑ 12.00 TO ΜΕΣΗΜΕΡΙ,

ΓΙΑ 15 ΛΕΠΤΑ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΔΙΑΚΟΠΤΗ

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ!!!!   ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ;

2.   ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΓΙΑΝΝΗ ΒΛΑΧΑΚΗ

Τα έσοδα της έκθεσης θα δωθούν για την οικονομική ενίσχυση του σωματείου "ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΟΣ".
Ο χώρος που γίνεται η έκθεση είναι το πολιτιστικό κέντρο "ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ" επί της Πειραιώς 254 - Ταύρος.

Οι περισσότεροι από εμάς το γνωρίζουν ως ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

Διάρκεια: 8 έως16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ.

(*)...είχα προγραμματίσει Bruce S. για να συντονισθώ με το Radio N.W. ... οι σημερινές νομοθετικές- επιχειρηματικές εξελίξεις μου άλλαξαν τη διάθεση...

http://www.youtube.com/watch?v=MmI9gAyNPyE&feature=related

 

Σχόλια

07/12 19:34  Τριαντάφυλλος Κατσαρέλης
1. Η αφίσα χάθηκε, τουλάχιστον εγώ την είδα να μπαίνει στο κείμενο και είχα "χαζή χαρά", προοδεύω πάντως...
2. Το ποιός είναι ο "Φαντομάς" αποτελεί προσωπική επιλογή του κάθε αναγνώστη / ριας να επιλέξει (υπάρχει επομένως ευχέρια 5αστερισμού...), για τον δύστυχο επί του οποίου πίπτει ο πολυέλαιος όμως μάλλον η συναίνεση θα είναι ευρύτερη...
07/12 19:47  mc
Και μ' έναν μαγικό (ή μήπως κωμικό) τρόπο, επανέρχεται σε σχεδόν κυκλικές φάσεις. (Στον Φαντομά η αναφορά)
07/12 19:48  Θρασύβουλος Καλοχαιρέτας
Φίλε Προμηθεύ, θέλω την φιλοσοφικήν σας βοήθεια. έλεγον προχτές ότι η διαφορά περιφερείας-κρατικοχάρτων έχει βαρέσει κορυφήν. Και πράγματι, είδατε τι έγινε. Ήτο λοιπόν η παρέμβασις Αλογό απλώς η αφορμή δια να εκτονοωθεί εν ιδιαιτέρως φορτισμένον σύστημα?

Τουτέστιν, αποτελεί η πραγματική οικονομία απλώς την αφορμή δια να εκτονωθουν οι εσωτερικαί εντάσεις των διαγραμμάτων? Σας το ερωτώ αυτό δίότι υποψιάζομαι ότι δε θα γελάσετε πολύ με το εκ πρώτης όψεως λίαν αφελές του ερωτήματος.

Ωραιον ασμα και ωραιον μιουζικαλ. Μας εχάλασε όλους το σημερινόν, πραγματι, αφήνουμε τον Bruce δια μιαν ετέραν φοράν.
Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
4 ψήφοι

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
"Σήμερα όλοι οι οργανισμοί : οιασδήποτε φύσης, προσανατολισμού, μεγέθους και ιδιοκτησιακής μορφής. Ανεξαρτήτως αντικειμένου παροχής προϊόντων ή υπηρεσιών, ανεξαρτήτως στόχων και τοποθέτησης στην αγορά, οφείλουν να κερδίσουν και να διατηρήσουν τη σύμφωνη γνώμη ή τουλάχιστον την ανοχή της ευρύτερης κοινωνίας για τη συνέχιση της λειτουργίας τους.
Δραστηριοποιούνται με προσωρινή άδεια λειτουργίας και οφείλουν να αποδεικνύουν συνεχώς - με πειστικό και τεκμηριωμένο τρόπο - ότι παράγουν επίσης θετικά κοινωνικά και περιβαλλοντικά αποτελέσματα."
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις